1x İsim Değiştirici indir,download,yükle - Dosya - Sürücü Yönetimi - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Dosya - Sürücü Yönetimi » 1x İsim Değiştirici
   1x İsim Değiştirici
  Boyutu : 739 Kb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : DeLiDoLuNeT
  Ekleme Tarihi : 29-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bu program ile bilgisayarınızda kayıtlı olan tüm dosyaların isimlerini çeşitli gelişmiş seçeneklerle dilediğiniz gibi otomatik olarak değiştirebilirsiniz.

Program size sunduğu seçenekler yardımıyla belirlediğiniz klasördeki belirli dosyaları yine belirlediğiniz özelliklere göre çok kısa sürede değiştirmektedir, hız konusunda size çok yardımcı olacak ve sizi büyük zahmetlerden kurtacataktır. Örneğin, resimlerinizi tek tek isimlendirmekten ve karmaşıklığa son vermek için kendinizi yormaktansa bu program ile bütün isimleri bir anda değiştirebilir ve keyfinize bakabilirsiniz.

Program size dosyalara vereceği yeni ismi soruyor, dilerseniz bu isim dosyaların adının başına, sonuna gelebilir, ya da dilerseniz dosya adını tamamiyle değiştirip kendisi; sizin belirttiğiniz niteliklerde değiştirebilir.

Program isimlerde bir hata oluşmaması ve çakışma olmaması için isimlerin sonuna ya da başına numaralar ekler, dilerseniz bu numarayı 19`dan başlayarak numaralandırmasını ya da 1`den başlayarak numaralandırmasını sağlayabilirsiniz.

Klasörünüzde bulunan çeşitli uzantılı dosyaları ayrı ayrı isimlendirmek isterseniz bu uzantıları programa girerek diğer uzantıların değişmemesini, yalnızca istediğiniz uzantılı dosyaların değişmesini sağlayabilirsiniz; dilerseniz klasördeki dosyaları uzantı ayrımı yapmadan tamamiyle baştan isimlendirebilirsiniz.

Dilerseniz isimlerde bir değişiklik yapmadan, isimlerinizde bulunan belirli terimleri istediğiniz yeni bir terimle değiştirebilirsiniz. Yani dosyalarınızda yaz 1, yaz resmim, yaz günü, yaz gecesi gibi isimli dosyalar var ise yalnızca "yaz" kelimesinin değiştirilmesini ya da silinmesini sağlayabilirsiniz.

Program numaralandırma yaparken istediğiniz sayıdan başlayabildiği gibi 2`şer, 3`er, 4`er gibi dilediğiniz gibi aralıklarla dosyaları isimlendirebilmektedir.

Programın en güzel özelliği olan hata yapma olanağınızı ortadan kaldırmaya yarayan işlevi ise dosya isimlerini değiştirmeden önce ön izleme yaparak sonucu hata yapmadan görebiliyor olmanızdır.

Anahtarlar:1x İsim Değiştirici indir,1x İsim Değiştirici download,1x İsim Değiştirici indir,1x İsim Değiştirici çek,1x İsim Değiştirici,1x İsim Değiştirici mp3,1x İsim Değiştirici şarkı sözü,1x İsim Değiştirici film indir,1x İsim Değiştirici film,1x İsim Değiştirici açıklama,1x İsim Değiştirici bul,1x İsim Değiştirici video,1x İsim Değiştirici bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
1x İsim Değiştirici
SEÇMECE PROGRAMLAR
Modem Speed Booster
ZipRecovery
SearchMyDiscs
TextInfoBrowser
iProtectYou
Shrinker
FileCenter
Frigate Standart
Smart NTFS Recovery
One Click PDF
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır