Air Guard indir,download,yükle - Aksiyon - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Aksiyon » Air Guard
   Air Guard
  Boyutu : 4.6 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : I WANNA PLAY
  Ekleme Tarihi : 05-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bu program ile uçak yöneterek savaşabilirsiniz.

Oyunda 2 bölüm var, bunlar:
  • Klasik savaş bölümü
  • Görev tamamlama bölümü


  • Klasik savaş bölümü: Bu bölümde uçağınız düşünceye kadar savaşıyorsunuz, yani düşman uçaklar sizi düşürene kadar. Bu bölümde düşman uçakları 4`er 4`er geliyorlar ve siz düşene kadar hiç bitmiyorlar, amaç düşürebildiğiniz kadar uçak düşürmek.

    Görev tamamlama bölümü: Bu bölümde ise oyunun size vereceği görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Kimi zaman uçaklarla, kimi zaman bombardıman uçaklarıyla, kimi zaman yeryüzünden ateş eden tanklarla ve kimi zamanda bunların tümüyle birlikte mücadele ediyorsunuz, özellikle görev bölümündeki son bölüm oldukça zorlu, bu bölüm için yarım saatinizi harcamanız bile gerekebilir.

    Oyun size görevinize başlamadan yapmanız gerekenleri yazılı bir biçimde zaten anlatıyor, bu sayede "şimdi ne yapacağım?" sorularını kendinize sormanıza gerek kalmıyor (tabii Ingilizce biliyorsanız.).

    Oyunda kontrol tuşları W-A-S-D olarak yükelniyor ancak dilerseniz ayarlar bölümünden (oyun açılmadan ekranınıza ayar bölümü gelecektir.) fareniz ile kontrol edecek biçimde ayarlayabilirsiniz. Uçağınızla ateş etmek için sol fare tuşunuza, bomba bırakmak için (sınırlı sayıda görevinize göre verilir.) farenin sağ tuşuna tıklamalısınız.

    Oyunun bir başka özelliği de kurulduğu dizinde bulunan dosyaları değiştirerek oyunun görünümüne müdahale edebiliyorsunuz, bunu üst düzey kullanıcılar harici kullanıcılara önermiyoruz fakat oyunu kendinize göre düzenlemek hoş olacaktır. Bunun için klasörlere göz atın ve resim dosyalarını herhangi bir resim editörü (Windows Paint uygulaması dahi olabilir.) ile düzenleyebilirsiniz ve oyunda göreceksiniz değiştirdiğiniz bölümler farklı görünecektir.

    Anahtarlar:Air Guard indir,Air Guard download,Air Guard indir,Air Guard çek,Air Guard,Air Guard mp3,Air Guard şarkı sözü,Air Guard film indir,Air Guard film,Air Guard açıklama,Air Guard bul,Air Guard video,Air Guard bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Air Guard
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Crimsonland
    Squelch
    Bumpex
    Flight Chase
    Betty`s Beer Bar
    Red Ace Squadron Pro
    Silent Attack - The Near
    Teenage Lawnmower
    Lode runner 2
    Ghost Recon: Advanced War
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır