Azureus Linux indir,download,yükle - Internet - Linux Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Linux » Internet » Azureus Linux
   Azureus Linux
  Boyutu : 7.8 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Linux
  Üretici Firma : Azureus
  Ekleme Tarihi : 16-03-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Azureus türkçe destekli ve açık kaynak kodlu bir dosya paylaşım programıdır. Program ile Torrent linklerini download edebilirsiniz. Kaynak sıkıntısı çekmeyeceğiniz bir paylaşım programı. Dosya aldığınız kaynak hakkında ayrıntılı bilgileri görebilirsiniz. Bunların içinde ülkesi de var. Torrent uygulamaları içerisinde en çok tercih edileni Azureus dur.

Not : Programın sisteminizde çalışması için java gereklidir. Sisteminizde java yoksa program sayfasından java yükleyebilirsiniz. Programı Türkçe kullanmak için ayarlarından Türkçeyi seçmelisiniz. Azureus bir sourceforge sitesi olduğu için download adresi çok fazladır. Programı indir link`ine tıkladığınızda karşınıza çıkacak listeden bir download sunucusunu seçip programı yükleyebilirsiniz.

Yazılımın son sürümünde bazı hatalar giderildi.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, Programkolik.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

Anahtarlar:Azureus Linux indir,Azureus Linux download,Azureus Linux indir,Azureus Linux çek,Azureus Linux,Azureus Linux mp3,Azureus Linux şarkı sözü,Azureus Linux film indir,Azureus Linux film,Azureus Linux açıklama,Azureus Linux bul,Azureus Linux video,Azureus Linux bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Azureus Linux
SEÇMECE PROGRAMLAR
GTK DNS
Thunderbird
Mozilla Suite (Linux)
Cell Messenger
LP - PPP Dialer
SpamAssassin
Gizmo Project (Linux)
Gaim (Linux-Türkçe)
QuickDownloader
Pidgin (Linux)
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır