JPEGCompress indir,download,yükle - Düzenleyiciler - Grafik - Resim Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Grafik - Resim » Düzenleyiciler » JPEGCompress
   JPEGCompress
  Boyutu : 1.99 Mb
  Kullanım Süresi : 15 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Dreamscape Software
  Ekleme Tarihi : 04-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
JPEGCompress programı ile bilgisayarınızda bulunan Jpeg türündeki resimlerinizin dosya boyutunu çeşitli internet bağlantı hızlarına göre ayarlama yaparak küçültebilirsiniz.

Programın içindeki sihirbaz ile dosyalarınızı paylaşabilir, eposta olarak belirlediğiniz adrese gönderebilirsiniz. Yine sihirbaz yardımı ile birden fazla dosyayı toplu olarak düzenleyebilirsiniz. Programın üst menülerinde bulunan yeşil döndürme butonları sayesinde resimlerinizi ters çevirebilir, yukarı, aşağı, sola, sağa, her yöne 360 derece döndürerek kaydedebilirsiniz. Bazı durumlarda ihtiyacınız olabilecek bu özellik, çoğu programda olmayan bir özelliktir.

Eğer sisteminizde Apple firmasının yazılımı olan QuickTime 4.0 veya üstü bir sürüm yüklüyse Photoshop, MacPaint, PICT, QuickTime, SGI, TIFF ve TGA dosya türleri üzerinde de işlem yapabilirsiniz.

Desteklediği Resim Türleri :
JPEG, GIF, PNG, BMP, XWD, XBM, XPM, PBM, PGM, PPM ve Unix/Linux resim türleri.

NOT : Programın asıl işlevi Jpeg türündeki resimleri düzenleme ve bu türde kaydetme olduğundan, Jpeg dışındaki resimlerinizi program ile açtıktan sonra istediğiniz düzenlemeyi yaparak sadece Jpeg olarak kaydedebilirsiniz.

Lisans&Ücret : Program tamamen ücretsizdir.

Editörün Yorumu :
- Program sisteminizde kuruluyken unutup tekrar üzerine kurduğunuzda ve bu ikinci kurulumu da kaldırırken çeşitli .dll dosyalarına erişim sorunuyla ilgili hatalar (özellikle windows 98`de) verebilmektedir. Bu durumda sisteminizi tekrar başlatarak denediğinizde işlemi sorunsuz yapabilirsiniz.
- Programın menülerinden dosya aç kısmına giridğinizde hard disk sürücü ve disket sürücünüzden gelen ses normal bir tarama sesidir. Programda herhangi bir çalışma sorunu yoktur.

Anahtarlar:JPEGCompress indir,JPEGCompress download,JPEGCompress indir,JPEGCompress çek,JPEGCompress,JPEGCompress mp3,JPEGCompress şarkı sözü,JPEGCompress film indir,JPEGCompress film,JPEGCompress açıklama,JPEGCompress bul,JPEGCompress video,JPEGCompress bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
JPEGCompress
SEÇMECE PROGRAMLAR
MonkeyPhoto
MySharedPhotos Uploader
MediaConvert
Firegraphic
Pic2Pic Pro
Instant Photo Artist
Photo Builder Platinum Ve
Multiple Image Resizer .N
Face-OP
Wire Pilot
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır