LOR - Lapis Online Radio indir,download,yükle - Tarayıcı Eklentileri - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Tarayıcı Eklentileri » LOR - Lapis Online Radio
   LOR - Lapis Online Radio
  Boyutu : 220 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Mozilla
  Ekleme Tarihi : 13-01-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması :Bu eklenti sayesinde bazı Türk Radyo ve TV kanallarını Firefox üzerinden çalabilir veya izleyebilirsiniz. Eklentiyi kurduktan Araçlar-> Lapis Online Radio yolunu takip ederek, kenar çubuğunda, yeni bir sekmede veya ayrı bir pencerede açılmasını sağlayabilirsiniz.
Bu 1.5 sürümde, Lapis Online Radio eklentisi tamamen Eclipse ile baştan yazıldı. İlk sürümü sadece kenar çubuğu üzerinden çalışıyordu. Bu sürümde ayrı bir pencerede ve yeni bir sekmede açılma desteği verildi. Ayrıca bir ikon olarak simge çubuğuna koymanızda mümkün.
Linux altında kullanabilmek için Mplayer ve mplayer plugins kurulu olması gerekmektedir. Burayı tıkladığınızda çıkacak sayfada kurulum ile ilgili detaylı bilgiler mevcut:
Windows altında ise Windows Media Player 10 gereklidir. Baska birseye ihtiyaciniz yok. Listedeki bütün istasyonlar sorunsuzca çalışmaktadır.
MAC altında ise malesef fazla deneme şansımız olmadı. Ancak deneyen birkaç arkadaşımız bircok radyo ve TV kanallarını sorunsuzca seyredebildildiğini söyledi.
NOT: NTV Live radyo kanalını dinleyebilmek için Flashplayer kurulu olması gereklidir. Macromedia sitesinden kullandığınız işletim sistemine göre indirebilirsiniz.

XPI uzantılı eklentilerin kurulumu:

XPI uzantılı dosyalar 2 farklı yolla kurulabilir.

Çevrim içi kurulum
Burada eklenti doğrudan sayfadan kurulur. Yapmanız gereken tek şey eklenti kurma bağlantısına tıklayıp açılacak penceredeki Kur düğmesine basmaktır. Dikkat etmeniz gereken nokta kurulumun gerçekleşeceği konuma gerekli izni vermiş olmanızdır. Bu izni Araçlar > Seçenekler > İçerik bölümündeki yazılım kurulumuna ilişkin ayarlardan verebilirsiniz. Aksi takdirde kurulum gerçekleşmez.

Çevrim dışı kurulum
Aslında en kolay ve karmaşık olmayan yöntemdir. Eklenti indirme bağlantısına sağ tıklanarak XPI dosyası bilgisayara kaydedilir. İstediğiniz eklentiyi ilgili siteden alarak kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. JAR uzantılı dosyalar da buna benzer bir yolla kurulabilir. Diyelim ki herhangi bir XPI dosyasını bilgisayarınıza kaydettiniz. Aşağıdaki yöntemlerle kurulumu gerçekleştirebilirsiniz:

Firefox ve Mozilla altında kurulum:
Dosya > Aç yolunu takip edin.
Açılan menüden bilgisayarınıza indirdiğiniz XPI dosyasını seçin.
Tamam düğmesine basarak devam edin.
Kurulum sonunda hata uyarısı almazsanız kurulum başarıyla tamamlanmış demektir.

Her eklenti kurulumundan sonra eklentinin etkin olabilmesi için kullandığınız programı (Mozilla, Firefox, Thunderbird) yeniden başlatmanız gerekmektedir. Yeniden başlatmadan önce programa ait tüm pencereleri kapatmayı da unutmayın.

Anahtarlar:LOR - Lapis Online Radio indir,LOR - Lapis Online Radio download,LOR - Lapis Online Radio indir,LOR - Lapis Online Radio çek,LOR - Lapis Online Radio,LOR - Lapis Online Radio mp3,LOR - Lapis Online Radio şarkı sözü,LOR - Lapis Online Radio film indir,LOR - Lapis Online Radio film,LOR - Lapis Online Radio açıklama,LOR - Lapis Online Radio bul,LOR - Lapis Online Radio video,LOR - Lapis Online Radio bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
LOR - Lapis Online Radio
SEÇMECE PROGRAMLAR
SurfPal (for Internet Exp
FootieFox
FoxyTunes
Snapper
McAfee SiteAdvisor for In
RIP Killer Popup Blocker
Accurate Popup Killer
PopUp Jammer
ImageBot
iNetFormFiller Free
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır