Phex (Mac) indir,download,yükle - İnternet - Mac Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Mac » İnternet » Phex (Mac)
   Phex (Mac)
  Boyutu : 3.27 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Mac OS X
  Üretici Firma : Gregor Koukkoullis
  Ekleme Tarihi : 19-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yeni nesil Gnutella sunucularına bağlanıp arama yapabilen mükemmel bir dosya paylaşım programı. Bu program ile müzik, film, oyun, program, belge vb. dosyaları indirebilirsiniz. Program noktadan noktaya bağlantı sağlayabiliyor. Sunucuyu sadece ilk bağlantı için kullanıyor. Diğer Gunutella 2 sunucularına bağlanan programlara da bağlanabiliyor. Sahte ve bozuk (fake) dosyaları ayıklama özelliğine sahip. Dosya çektiğiniz kişinin ülkesini , bağlantı hızını ve birçok ayrıntısını görebiliyorusunuz. Kaynak sıkıntısı çekmiyorsunuz. İçerisinde gelen ve giden veriyi gösteren bir monitöre sahip. Programın tüm ayarları (paylaşım limiti , dosyaları v.b.) üzerinde değişiklik yapabiliyorsunuz. MacOSX kullanıcılarının mutlaka denemesi gereken bir yazılım.

Yenilikleri :

  • Daha fazla sunucu seçeneği eklendi.
  • Yeni Gnutella ağlarına destek verildi.
  • Bildirilen hatalar düzeltildi.
  • Yeni java sürümüne uygun hale getirildi.

    Not: Programın çalışması için sisteminizde Java 1.4 Runtime Environment veya üzerinin yüklü olması gerekmektedir.

    Not 2: Programın sitesi sourceforge kaynaklı olduğu için programın birden fazla indirme adresi var. Bu nedenle Programı indir dediğinizde karşınıza bir liste çıkıyor. Bu listeden bir link seçip programı indirebilirsiniz.

    UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, Programkolik.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

    Anahtarlar:Phex (Mac) indir,Phex (Mac) download,Phex (Mac) indir,Phex (Mac) çek,Phex (Mac),Phex (Mac) mp3,Phex (Mac) şarkı sözü,Phex (Mac) film indir,Phex (Mac) film,Phex (Mac) açıklama,Phex (Mac) bul,Phex (Mac) video,Phex (Mac) bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Phex (Mac)
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Balzac
    Flock (MacOSX)
    ExtremeZ-IP File Server
    Adium X
    Download Manager
    JAlbum (Mac OS X)
    Vienna
    Mozilla
    Hamachi (OS X)
    Tomato Torrent
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır