Ports Of Call XXL indir,download,yükle - Simulasyon - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Simulasyon » Ports Of Call XXL
   Ports Of Call XXL
  Boyutu : 47.5 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Rolf-Dieter Klein
  Ekleme Tarihi : 26-08-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Ports Of Call denizcilik simulasyonunun en iyilerinden sayılabilecek bir oyundur. Bu sürüm OpenGL veya 3D desteği ile daha mükemmel hale getirilmiş. Flash desteği ile oyun daha canlanmış. Yani artık animasyonlar ve menüler Flash destekli. Animasyonlar 2 boyutlu. 3 boyut için oyunu satın almanız gerekiyor. Oyuna ayrıca Türkçe desteği eklenmiş. Tam olarak Türkçe olmasa da büyük oranda Türkçe. Tabi oyunun başında Türkçe ayarını yapmanız şartı ile. Oyunda çeşitli ticaret gemilerini kullanarak (başta bir gemi almanız şart)dünyanın çeşitli limanlarından (bu sürümde İzmir ve İstanbul Limanları da eklenmiş) alacağınız çeşitli yükleri (bunlara denizcilikte navlun denir) yine dünyanın çeşitli yerlerine (İzmir ve İstanbul dahil) taşıyarak para kazanıyorsunuz. Amaç en pahalı yükü en yakın limana götürerek az masrafla çok para kazanmak. Böylece büyük bir deniz ticaret filosuna sahip oluyorsunuz. Tabi bu arada karşınıza çeşitli engeller çıkıyor. Fırtınalar, denizdeki kazazedeler ve buzdağları bunlardan bazıları. Ratinginiz sizin denizcilikteki ustalığınıza kalmış. Liman giriş çıkışlarında kılavuz kaptan kullanabileceğiniz gibi kendiniz de manevralar yapabiliyorsunuz. Bu da sizin ratinginizi arttırıyor. Oyun her çalıştırdığınızda 1 saat ile sınırlı.

Not : Bu sürümün geçerlilik süresi Eylül 2007`nin sonunda sona ermektedir. Ayrıca lisanslı olmayan bu sürümde her oyun için 1 saat kısıtlama bulunmaktadır.

Anahtarlar:Ports Of Call XXL indir,Ports Of Call XXL download,Ports Of Call XXL indir,Ports Of Call XXL çek,Ports Of Call XXL,Ports Of Call XXL mp3,Ports Of Call XXL şarkı sözü,Ports Of Call XXL film indir,Ports Of Call XXL film,Ports Of Call XXL açıklama,Ports Of Call XXL bul,Ports Of Call XXL video,Ports Of Call XXL bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Ports Of Call XXL
SEÇMECE PROGRAMLAR
Spider Man
Galactic Federation
Detonator
Harrier Strike
Monster Truck Madness
iRod
NFS 4: High Stakes
Demonstar Secret Mission
Flymo Racers
V-Racer
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır