VueScan Professional Edition (Linux) indir,download,yükle - Araçlar - Linux Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Linux » Araçlar » VueScan Professional Edition (Linux)
   VueScan Professional Edition (Linux)
  Boyutu : 4.94 Mb
  Kullanım Süresi : 7 gün-%50 dönüştürme
  Dili : Ingilizce
  Platform : Linux
  Üretici Firma : Hamrick Software
  Ekleme Tarihi : 16-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
VueScan Professional Edition, dünyanın en popüler tarayıcı yazılımlarından birisidir. Yazılım, fotoğrafçılar, ev kullanıcıları, tarama hizmeti verenler ve şirketler tarafından yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. VueScan, en yüksek kalitede tarama işlemleri yapabilen, mükemmel renk değerlerine ve dengesine sahip sonuçlar alınabilen bir yazılımdır.

Kullanımı oldukça kolay olan yazılım soluk renk düzeltme, toplu tarama ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından kullanılabilecek diğer gelişmiş özelliklere de sahiptir. Kullanıcıların sistemlerinde hiçbir olumsuz değişiklik yapmayan yazılım aynı zamanda işletim sistemine herhangi bir ek araç yüklememektedir. Tüm diğer tarayıcı yazılımları gibi bunlar olmadan işlevlerini sürdürmeye devam etmektedir.

VueScan gelişmiş tarama seçeneklerine, güçlü özelliklere, renk canlılığını ve en iyi renk dengesini sağlama yeteneklerine sahiptir. 700`den fazla tarayıcıyı ve 209 ayrı dijital kameranın RAW dosya biçimini desteklemektedir. Eğer elinizde bir tarayıcı var ve siz bunu sürücüsü olmadığı için kullanamıyorsanız VueScan ile bu artık bir engel değil!

Anahtarlar:VueScan Professional Edition (Linux) indir,VueScan Professional Edition (Linux) download,VueScan Professional Edition (Linux) indir,VueScan Professional Edition (Linux) çek,VueScan Professional Edition (Linux),VueScan Professional Edition (Linux) mp3,VueScan Professional Edition (Linux) şarkı sözü,VueScan Professional Edition (Linux) film indir,VueScan Professional Edition (Linux) film,VueScan Professional Edition (Linux) açıklama,VueScan Professional Edition (Linux) bul,VueScan Professional Edition (Linux) video,VueScan Professional Edition (Linux) bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
VueScan Professional Edition (Linux)
SEÇMECE PROGRAMLAR
InterScan VirusWall
Adobe Reader (Linux)
Glom
Karchiver
BitDefender Free Edition
PyPE
Guarddog Personal Firewal
HJSplit for Linux
VMware Workstation
Laptop Mode Tools
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır