2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış indir,download,yükle - Muhasebe - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Muhasebe » 2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış
   2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış
  Boyutu : 1.63 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Erkoz Yazılım
  Ekleme Tarihi : 10-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden : Bilgisayar ve bilgisayar yedek parçaları alan ve satan işyerleri için tasarlanmıştır. Satış personeli, muhasebe servis, depo ve satın alma modüllerinden oluşmakta, her modül ağ ortamındaki farklı Pc lere kurularak birbirleriyle ilişkili çalışmaktadır. Satış personeli birden fazlaysa duruma göre kurulum yapılacaktır.
Satış personelleri( Birden fazla olabilir )müşterilerin istedikleri bilgisayarların ön toplamasını yaparak okeylenen satışları muhasebeye gönderirler.
Muhasebe farklı satış elemanlarının işlediği satışları ekranında görür ve ilgili müşterinin siparişini okey leyerek ön ödeme yada ödemeyi alır ve siparişi servise göndererek ürünün toplanması emrini verir. Servis kendisine gelen siparişleri hazırlayarak teslim eder.
Ürün girişlerini depo ve satın alma yapar. Ürünlerin siparişlere seçilmesi barkod numarasına göre ve ürün koduna göre olur. Her ürün için kritik stok seviyesi girilerek biten ürünler hakkında uyarılırsınız. Her müşteri için ayrı cari kartlar açılır ve yapılan tüm alımlar ve ödemeler cari kartlarda toplanarak işlenir. Açık hesaplar ayrı olarak gösterilir ve satılan ürünler satış miktarına göre listelenir.
Hazırlanan siparişler YTL, Dolar ve Euro cinsinden hesaplanır. Ödemelerde aynı şekilde 3 para cinsine göre alınabilir.

Anahtarlar:2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış indir,2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış download,2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış indir,2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış çek,2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış,2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış mp3,2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış şarkı sözü,2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış film indir,2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış film,2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış açıklama,2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış bul,2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış video,2006 ErkozPro Pc Toplama ve OEM Satış bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
2006 ErkozPro  Pc Toplama ve OEM Satış
SEÇMECE PROGRAMLAR
CetaSoft Ekstra Paket
TurkSA Esnaf Ticari Paket
Transaction
Taksitli Satış Programı Y
Stok Takip
Firma takip sistemi
Asistan Kasa
T-Bank
Bayzun İşletme Defteri
Turksa SQL-Win İşletme De
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır