2006 Üretim Ve İmalat Programı indir,download,yükle - Muhasebe - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Muhasebe » 2006 Üretim Ve İmalat Programı
   2006 Üretim Ve İmalat Programı
  Boyutu : 1.35 Mb
  Kullanım Süresi : 21 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Erkoz Yazılım
  Ekleme Tarihi : 02-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üretim ve imalat programımız, Stok yönetim programımıza ilave olarak hazırlanmıştır.
Stok yönetim programımızda her türlü malı alıp satabiliyordunuz ve bu işlemlerle beraber detaylı olarak stok takibi gibi daha birçok raporlamaya ulaşabiliyordunuz.
İlave bazı modüllerle programı dahada geliştirerek imalat ve üretim işlemlerinizide yapabilmenize olanak tanıdık.
Stok listenizi oluştururken grup alanına satış derseniz, satacağınız ürünleri, üretim derseniz imalatta kullanacağınız ürünlerin girişini yapabilir ve buna göre satış ve üretimde kullanacağınız stok listeniz daha sağlıklı olarak oluşturulur.
Üretim imalat programını kimler kullanabilir. Belli bir gruptaki yarı mamül ürünlerin birleşiminden yeni bir ürün oluşturuyorsanız ve bu işlemdeki hesaplamaları yapmak size zaman kaybettiriyor aynı zamanda hatalara neden oluyorsa artık işiniz çok kolay. Siz sadece hangi ürünü üreteceğinizi ve bu ürünü üretirken stoklarınızdaki hangi malzemeleri ne oranda kullanacağınızı birsefere mahsus programa tanıtıyorsunuz, gerisini program hallediyor. Aynı üretimden 120 tane imal edeceğiniz zaman stoklarınızdaki hangi malzemeden kaç tane kullanmanız gerektiğini belirleyecek, birim maliyetini, kullanılan malzeme maliyetini, toplam üretim maliyeti gibi değerleri hesaplayacaktır. Aynı zamanda stoklarınızın bu miktardaki üretimi karşılayıp karşılıyamıyacağını da kontrol edecek, stoklarınız yeterli değilse, yeterli olan miktara kadar kontollerine devam edecek ve stok miktarının uygun olduğu üretimi yapmanızı sağlayacaktır.
Stok listenizdeki satış olarak gruplandırdığınız ürünleri farlı olarak satacağınız gibi bu üretim imalattan oluşan yeni mallarınızıda ayrı olarak satabileceksiniz.
Hangi tarihte hangi üretimi yaptığınızı, kaç adet ürettiğinizi, birim maliyetinin, üretim maliyetinin ve satış fiyatının ne olduğunu. Yeni ürettiğiniz malların stok durumunu, kaç tane satıldığını, ne kadar kaldığını, kime hangi tarihte satıldığı gibi daha birçok rapora ulaşacaksınız.

Anahtarlar:2006 Üretim Ve İmalat Programı indir,2006 Üretim Ve İmalat Programı download,2006 Üretim Ve İmalat Programı indir,2006 Üretim Ve İmalat Programı çek,2006 Üretim Ve İmalat Programı,2006 Üretim Ve İmalat Programı mp3,2006 Üretim Ve İmalat Programı şarkı sözü,2006 Üretim Ve İmalat Programı film indir,2006 Üretim Ve İmalat Programı film,2006 Üretim Ve İmalat Programı açıklama,2006 Üretim Ve İmalat Programı bul,2006 Üretim Ve İmalat Programı video,2006 Üretim Ve İmalat Programı bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
2006 Üretim Ve İmalat Programı
SEÇMECE PROGRAMLAR
AMP Hakediş ve Keşif
Müşteri Firma Stok Takip
AMP Müşteri Takip Program
Erkoz Emlak Takip Program
OBS Cari
Cari - Stok Takip Program
İletişim Online Eczane Pr
TurkSA Pos İşlem Takip
Orman Ürünleri Muhasebe P
MskGold
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır