5 Clicks - Simple Screen Capture indir,download,yükle - Çeşitli - Grafik - Resim Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Grafik - Resim » Çeşitli » 5 Clicks - Simple Screen Capture
   5 Clicks - Simple Screen Capture
  Boyutu : 1.19 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Interapple.Inc
  Ekleme Tarihi : 10-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım, bilgisayar ekranında görünen veya bilgisayarda açılan herhangi bir nesnenin resmini ekran görüntüsü olarak kaydetmeye yaramaktadır.

Basit, kullanışlı ve oldukça sade bir arayüze sahip olan yazılım, küçük boyutuna rağmen oldukça başarılı bir ekran görüntüsü yakalamaktadır.

Kullanıcılar çoğu zaman ekranlarında gördükleri yazılımların veya diğer verilerin ekran görüntüsünü almak için gayret etmektedirler. Hele bu oyun, yazılım veya çok ilgi çeken bir görüntüyse bunu hemen kaydetmek istemektedirler.
Bazı zamanlarda bu olay yazılımlarla uğraşan şirket vb. işyerlerinde çok önemli hale gelebilmektedir. İşte böyle anlarda bu tür yazılımlara ihtiyaç duyulmaktadır. Böyle durumlar için size önerdiğimiz bu yazılım kullanıcıların tam aradığı bir çözüm haline gelmektedir.

Yazılım, ekranınızda gördüğünüz hemen hemen bir şeyin saniyeler içerisinde ekran görüntüsünü yakalamaktadır. Kullanıcıların ihtiyaç duyduğu ve aradığı özellikleri kapsayan yazılım, ekran görüntüsünü yakaladığı resimle istenilen türde kayıt yapma imkanını kullanıcıya vermektedir. Kullanıcı ekran görüntüsünü hangi türde kaydetmek istiyorsa (PNG, Jpeg/Jpg veya bitmap dosyası) yazılım buna imkan verecek kaabiliyettedir. Ayrıca diğer rakiplerinden farklı olarak yazıcıdan baskı, panoya kopya gibi seçenekleri de mevcuttur. Kullanıcı bu özellikler sayesinde başka yazılımlara ihtiyaç duymadan bahse konu faaliyetleri yapabilmektedir. Yazılım herhangi bir görüntüyü kopyalama tekniği ile de istenmeyen bölümleri görüntüden çıkarma kabiliyetine sahiptir.

Yazılım, görüntüyle bir bütünleşme sağlamakta ve herhangi bir görüntü uygulamasında işlevsellik ele geçirdiği an görüntüyü seçerek kaydetmektedir.

Yazılımın nasıl kullanıldığını görmek için üretici tarafından hazırlanmış bu animasyonu seyretmenizi tavsiye ederiz.

Anahtarlar:5 Clicks - Simple Screen Capture indir,5 Clicks - Simple Screen Capture download,5 Clicks - Simple Screen Capture indir,5 Clicks - Simple Screen Capture çek,5 Clicks - Simple Screen Capture,5 Clicks - Simple Screen Capture mp3,5 Clicks - Simple Screen Capture şarkı sözü,5 Clicks - Simple Screen Capture film indir,5 Clicks - Simple Screen Capture film,5 Clicks - Simple Screen Capture açıklama,5 Clicks - Simple Screen Capture bul,5 Clicks - Simple Screen Capture video,5 Clicks - Simple Screen Capture bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
5 Clicks - Simple Screen Capture
SEÇMECE PROGRAMLAR
Screenshot Captor
Screen Hunter Pro
Perfect Screen Ruler
Cam2pc
SnagIt
ScreenRip
Context ThumbView
Capturemation
Gadwin PrintScreen
CaptureEze Pro
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır