Advanced Outlook Password Recovery indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » Advanced Outlook Password Recovery
   Advanced Outlook Password Recovery
  Boyutu : 916 Kb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP
  Üretici Firma : ELCOMSOFT
  Ekleme Tarihi : 13-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım, microsoft ofis uygulamalarında oluşturulan dosyaların unutulan şifrelerini (Tüm sürümler; 97, 98, 2000, XP, 2003, 2007 beta) ve E-posta`lara erişim şifreleri ile verilerin şifrelerini birkaç tıklama ile bulmaktadır. Bunlara ayrıca Kelime Şifreleri, Excel, Erişim Şifreleri (Kullanıcı-Düzey şifreler ve Yönetici şifreleri), Proje, PowerPoint, Visio ve Schedule+ şifreleri yazılım tarafından dahil edilmiştir. Yazılım çok dilli şifreleri desteklemektedir. Yazılım, Ofis 98/2000/XP/2003/2007`de hesapları göndermek için oluşturulan şifreleri de kurtarmaktadır.

Elektronik bilgi çağında verilerini ya da hesaplarını şifrelemeyen yoktur. Buna rağmen şifrelerin çokluğundan dolayı bir o kadar da unutulan şifre vardır. Hele bu şifreler Outlook hesabına ait şifrelerse...Şimdi gelin bu yazılımı daha yakından tanıyalım. Neleri başardığını hep beraber görelim. Ne dersiniz?

Yazılım 4 ana başlık ve 2 kısa yol tuşlarından oluşmaktadır. Ana başlıklar sırasıyla; Geri Alma-Yeniden Bulma (Recovery), Seçenekler, Kayıt ve Güncelleme sekmelerinden oluşmaktadır. Kısa Yol tuşları ise; Dosya Aç ve Outlook postası hesapları için şifreyi alın (Get Password for Outlook Mail Accounts) sekmelerinden oluşmaktadır. Bu bölümde bulunan kısa yol tuşları ana başlıklarda anlatılacağından kısa yol sekmelerine değinilmeyecektir.

Ana Başlıklar:
- Geri Alma-Yeniden Bulma Sekmesi; Dosya Aç ve E-posta hesapları (E-Mail Accounts) seçeneklerinden oluşmaktadır. Dosya Aç seçeneği ile yazılıma şifresi bulunması istenilen dosyanın yeri gösterilmektedir. E-Posta Hesapları seçeneği ile de kullanıcının e-posta hesabının adı seçilmekte veya yazılmaktadır. Bu işlemleri müteakip yazılım unutulan şifre veya veri kaynağını kendiliğinden bulmaktadır.
- Seçenekler Sekmesi; Tıklandığında kullanıcı karşısına bir kutu açılmakta ve kullanıcıya bulunan kayıp şifreyi yazılımın dosya yoluna kaydetmeye imkan verip-vermeyeceği sorulmaktadır. Bu seçeneği kullanıcı onayladığı takdirde yazılım kayıp şifreyi dosya yoluna kaydetme işlemini yerine getirmektedir.
- Kayıt ve Güncelleme Sekmeleri; Kullanıcının yazılımı kayıt ettirme ve güncellemesi için kullanılmaktadır. Yazılımın kendiliğinden güncelleme yeteneği bulunmaktadır.

Anahtarlar:Advanced Outlook Password Recovery indir,Advanced Outlook Password Recovery download,Advanced Outlook Password Recovery indir,Advanced Outlook Password Recovery çek,Advanced Outlook Password Recovery,Advanced Outlook Password Recovery mp3,Advanced Outlook Password Recovery şarkı sözü,Advanced Outlook Password Recovery film indir,Advanced Outlook Password Recovery film,Advanced Outlook Password Recovery açıklama,Advanced Outlook Password Recovery bul,Advanced Outlook Password Recovery video,Advanced Outlook Password Recovery bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Advanced Outlook Password Recovery
SEÇMECE PROGRAMLAR
The Password Vault
BCArchive
WinMD5Sum
Gizli Dosya
Microsoft Private Folder
ExeShield Deluxe RC
RememberMe
PowerKey
Proactive System Password
aCrypt+
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır