Advanced VBA Password Recovery indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » Advanced VBA Password Recovery
   Advanced VBA Password Recovery
  Boyutu : 982 Kb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : ELCOMSOFT
  Ekleme Tarihi : 13-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım, microsoft ofis uygulamalarında oluşturulan dosyaların unutulan şifresini bulmakta, kurtarmakta veya veri kaybını kaldırmaktadır. Bilgisayarla ilişkisi olmayan bir kişinin bile günlük hayatında birçok şifre kullandığını düşünecek olursak, yazılımlarla ilgilenen kişilerin bu şifreleri kullanması kaçınılmazdır diyebiliriz. Bu da doğal olarak bize beraberinde şifreleri unutma sıkıntısını getirmektedir. İşte bu yazılım da tam bu sırada imdada yetişmektedir. Şimdi gelin yazılımın nasıl işler başardığını birlikte görelim...Ne dersiniz?

Yazılım, microsoft ofis belgelerindeki projeleri; Excel(97, 2000, XP, 2003), proje 98/2000/XP/2003, PowerPoint (97 dahil), Visio 4/5 desteklemektedir. Korunmuş Excel eklentilerini ve şifrelerini açabilmektedir. Yalnızca microsoft olanlar için değil, VBA projelerle açık tüm belgelerin eklentilerini ve şifrelerini açabilmektedir. Tüm ofis bileşenleriyle sorunsuz çalışmakta ve bütünüyle diğer VBA tabanlı uygulamaları (Corel, WordPerfect, Ofis, AutoCAD) desteklemektedir.

Yazılım çok sade ve basit bir arayüzle kullanıcı karşısına gelmekte ve 2 ana bölümden oluşmaktadır. Sırasıyla bu bölümler; Dosya ve Gizli VBA (VBA Backdoor)`dan oluşmaktadır.

- Dosya sekmesi; kullanıcı açılmayan projeyi, şifresi unutulan dosyayı veya verinin yerini bu sekme yardımıyla yazılıma göstermektedir. Verinin yerini gösterdikten sonra yazılım, gerek şifreyi, gerekse açılmayan projeyi kendiliğinden çözmektedir.
- Gizli VBA sekmesi; Kayıt Kodu, Tam sürüm ve diğer etkinliklerin yapılacağı sekmedir. Yazılımın kendiliğinden güncelleme yeteneği mevcuttur.

Anahtarlar:Advanced VBA Password Recovery indir,Advanced VBA Password Recovery download,Advanced VBA Password Recovery indir,Advanced VBA Password Recovery çek,Advanced VBA Password Recovery,Advanced VBA Password Recovery mp3,Advanced VBA Password Recovery şarkı sözü,Advanced VBA Password Recovery film indir,Advanced VBA Password Recovery film,Advanced VBA Password Recovery açıklama,Advanced VBA Password Recovery bul,Advanced VBA Password Recovery video,Advanced VBA Password Recovery bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Advanced VBA Password Recovery
SEÇMECE PROGRAMLAR
Advanced IE Password Reco
SecureSafe Pro
Truly Random
Folder Guard Pro
Password Decrypter
Şifreleyici
MySecretFolder XP
Chat Encrypter Pro
Quicky Password Generator
File Projector
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır