Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter indir,download,yükle - Ses/Görüntü Dönüştürücüler - Ses/Görüntü Dönüştürücüler Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses/Görüntü Dönüştürücüler » Ses/Görüntü Dönüştürücüler » Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter
   Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter
  Boyutu : 6.32 Mb
  Kullanım Süresi : %50 dönüştürme
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/2003/XP
  Üretici Firma : Allok Soft Inc.
  Ekleme Tarihi : 07-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter, bir video biçimi dönüştürme yazılımıdır. Yazılım, temelde VCD, SVCD, DVD`den birbirlerine video biçimini dönüştürüyor gibi göründe de, aslında görüntü (video) uzantıları bakımından hiç te sanıldığı gibi değildir. Temel dönüştürme kaynağında bulunan biçimlere bir çok uzantı eklenmiş ve günümüzde ihtiyaç duyulan neredeyse tüm uzantıları kapsamıştır.

Eskiden çok önemli anları hemen VCD ortamına çeken kullanıcılar, şimdilerde ise DVD, SVCD gibi teknolojinin getirdiği diğer özelliklerden faydalanmaktadırlar. Çoğu filmler artık ya SVCD, ya da DVD otramında hazırlanmaktadırlar. Bilindiği gibi DVD veya SVCD kalitesi diğer görüntü kalitelerinden çok daha iyidir. Görüntüler kaliteli, prüzsüz ve hiç bozulmadan yıllarca saklanabilmektedir. Günümüzün bir çok cihazı DVD seyretmeye imkan vermesine rağmen, kullanıcıların yukarıda bahsedilen görüntü biçimlerini birbirlerine dönüştürmeye her zaman ihtiyaçları olmuştur olacaktırda. Üstelik görüntü cihazlarında çekilen bu tür görüntülerin uzantılarını da her cihaz okuyamamaktadır. O zaman görüntü biçimlerini birbirlerine dönüştürme kaçınılmaz olacaktır.

Çoğu zaman elimizdeki avi veya dvd görüntülerini diğer görüntü biçimlerine çevirdiğimizde ise görüntü kalitesinden ödün verildiği için görüntü iyi olmaz. Kalite düşer ve kullanıcı aradığı veya istediği görüntü kalitesine bir türlü ulaşamaz.

Yazılım temelde video görüntülerini birbirlerine dönüştürmektedir. Ana dönüştürme kabiliyetleri arasında temelde; AVİ, VCD, DVD ve SVCD vardır. Yani yazılım bu 4 görüntü biçimini birbirlerine dönüştürmektedir. Ancak dönüştürme biçimlerinin uzantılarında ise; MPEG, MPG, MPEG1, MPEG2, VOB, *IFO, *BUP, *BİN, *CUE biçimleri bulunmaktadır. Kendi ana sitesinde bulunan açıklamada yazılımın ayrıca, DivX, XviD, DAT, WMV, ASF, görüntü biçimlerini de desteklediğinden bahsedilmektedir. Bu da günümüzün tüm dönüştürme ihtiyaçalarına temelde cevap vermektedir. Yazılım bunlara ilaveten kullanıcıları ve günümüz şartlarını düşünerek görüntüleri dönüştürürken PAL, NTSC, 4:3 ve 16:9 görüntü biçimlerini de desteklemiştir. Ayrıca ses dönüştürme biçimlerini de unutmayan yazılım, kullanıcıya kaliteli bir ses düzeyi sağlamak için AC3 ve MP2 ses kalite düzeylerini eklemeyi unutmamıştır.

ÖZELLİKLER:
  • Günümüzün geçerli ses ve görüntü biçimlerini desteklemektedir.
  • En çok tercih edilen 16:9 ve 4:3 görüntü biçimine destek vermektedir.
  • Ses kalite ayar menüsüne sahiptir.
  • Dönüştürdüğü görüntü biçimlerini kullanıcının ayarlayabilmesi için dışarı kalite çıktı seçeneğine sahiptir.
  • Alt birimde kullanıcının görüntü uzunluğunu ve zamanını takip edebileceği zaman ayar çubuğu bulunmaktadır.
  • Yüksek dönme hızları, yüksek kalitede çıktıyı sağlamaktadır.
  • Sürükle-Bırak metodu ile kullanıcıya görüntü taşımada son derece kolaylık sağlamaktadır.
  • Dışarıya çıktı sağlamadan önce ses yetersizliğine karşı ses düzeyinin artırılması imkanına sahiptir.

    EDİTÖR NOTU:Birbirlerine dönüştürülen görüntü kalitesinde hemen hemen hiç görüntü kaybının yaşanmadığını söylemek mümkündür. En az kayıpla kaliteli ve mükemmel bir sonuca ulaşılmaktadır.

    Anahtarlar:Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter indir,Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter download,Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter indir,Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter çek,Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter,Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter mp3,Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter şarkı sözü,Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter film indir,Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter film,Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter açıklama,Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter bul,Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter video,Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Xilisoft WMA MP3 Converte
    ADShareit Video to SWF Co
    Arial CD Ripper
    MP3Producer
    Xilisoft Video Converter
    Mp3-2-Wav Converter
    Allok MP3 to AMR Converte
    Boilsoft 3GP/iPod/PSP/MP4
    Presentation to Video Con
    My DVD Maker
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır