AlparySoft VideoLock for Webcam indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » AlparySoft VideoLock for Webcam
   AlparySoft VideoLock for Webcam
  Boyutu : 1.09 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/XP
  Üretici Firma : Alparysoft R&D
  Ekleme Tarihi : 17-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Gerçekten bilgisayarının başkaları tarafından kullanılmasını istemeyen kullanıcılar için hazırlanmış mükemmel bir program. Yalnız programın adından da anlaşılacağı üzere kullanıcının ihtiyacı olan tek şey var o da webcam. Evet webcamimiz var ve programımızı da kurduk. Sırada yapılacak birkaç ayar var, hemen onlara geçelim.

En başta "warning level" değerini "face" olarak seçiyoruz. Ardından menü kısmından training bölümüne gelip, oradan da "add picture" seçeneğini işaretleyerek kendi resmimizi çekiyoruz. Sonra "settings"e gelip "security level" yazan yeri "user detection" yapıyoruz. Eğer bilgisayar açıldığında direk olarak programın açılmasını istiyorsanız "run at startup windows" seçeneğini işaretleyin. İstemezseniz CTRL+ALT+L yaparak da istediğiniz zaman programa ulaşmanız mümkün.

NOT: Bu programı deneme sürümünden sonra kullanmak için $59 ödemeniz gerekmektedir. Programı kullanabilmeniz için bilgisayarınızda DirectX 7.1 kurulu olmalıdır. Program; 320x200 piksel ve YV12, I420, YUY2, YVYU, UYVY, RGB24, RGB32, RGB555, RGB565 biçimlerindeki webcamleri destekliyor.

Anahtarlar:AlparySoft VideoLock for Webcam indir,AlparySoft VideoLock for Webcam download,AlparySoft VideoLock for Webcam indir,AlparySoft VideoLock for Webcam çek,AlparySoft VideoLock for Webcam,AlparySoft VideoLock for Webcam mp3,AlparySoft VideoLock for Webcam şarkı sözü,AlparySoft VideoLock for Webcam film indir,AlparySoft VideoLock for Webcam film,AlparySoft VideoLock for Webcam açıklama,AlparySoft VideoLock for Webcam bul,AlparySoft VideoLock for Webcam video,AlparySoft VideoLock for Webcam bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
AlparySoft VideoLock for Webcam
SEÇMECE PROGRAMLAR
Teklif Analiz Maliyet ve
Tidy Start Menu
Multiple PDF Printer
Stig`s Sky Calendar (Off-
Msn Messenger Nick Fabrik
TrayIt
Tüp Dağıtım Programı
Alarm
Rüya Günlüğü
Software Translator
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır