Ashampoo FireWall Pro indir,download,yükle - Güvenlik - Gizlilik - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Güvenlik - Gizlilik » Ashampoo FireWall Pro
   Ashampoo FireWall Pro
  Boyutu : 3.73 Mb
  Kullanım Süresi : 40 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/XP
  Üretici Firma : Ashampoo GmbH & Co. KG
  Ekleme Tarihi : 11-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Ashampoo FireWall Pro gelişmiş özelliklere sahip bir güvenlik duvarı yazılımıdır. Ashampoo firmasının "Ashampoo AntiSpyWare" yazılımından sonra sunmuş olduğu ikinci güvenlik yazılımı olan Ashampoo FireWall Pro sisteme yapılan tüm giriş çıkışları denetleyerek olası saldırıların önüne geçmektedir. Etkin olan tüm portların hangi yazılımlar tarafından hangi işlevle kullanıldığını ve kullanımın sisteme zarar verip vermeyecek türden olduğunu gerçek-zamanlı olarak izlemekte ve durum çubuğu yardımıyla bilgilendirmede bulunmaktadır. Bu sayede siz de sisteminize yapılması muhtemel izinsiz girişleri ve zararlı atakları görebilir, bunları engelleyebilirsiniz.

Sisteminizi yerel ve ağ ortamı olmak üzere gerçek-zamanlı olarak izleyen yazılım, yerel koruma ile o an sistemde çalışmakta olan uygulamaların sisteme verebilecekleri zararların önüne geçmektedir. Mevcut uygulamalarla da çeşitli zararlı araçlar kullanılarak (truva atları, rootkitler) sistem güvenliği tehdit edilebildiğinden her uygulamanın denetlenmesi oldukça gerekli bir işlemdir. Ağ ortamının izlenmesi zaten bir güvenlik duvarı için başta gelen özelliklerdendir. Bir ağa bağlı olarak çalışan bilgisayarlarda kullanılan port sayısı arttığından ve daha da fazla denetim gerektiren uygulamalar çalıştırıldığından oldukça dikkatli bir izleme yapılmalıdır. Ashampoo FireWall Pro tüm bu işlemleri başarılı biçimde gereçekleştirerek yerel ve ağ ortamlarının güvenliğini sağlamaktadır.

Sistemde internet bağlantısı ile çalışmakta olan tüm uygulamaların kullanmış olduğu portların güvenliğini denetleyerek bunların kullanım durumlarına özel bir kurallar listesi oluşturan yazılım, zamanla kendiliğinden çalışır hale gelerek uygun olan bağlantılara izin vermekte, uygun olmayanları ise engellemektedir. Yapmış olduğu tüm işlemleri günlük dosyalarına kaydederek daha sonra bunları incelemenize imkan tanıdığı gibi, istatistiki bilgiler vererek sizi sistem güvenliğiniz hakkında eksiksiz olarak bilgilendirmektedir. Özellikle internet tarayıcı yazılımları ve anlık yazışma araçlarının giriş çıkışları hakkında verdiği bilgiler çok faydalıdır.

Araçlar bölümünde dört tane ek aracı hizmetinize sunarak gücünü daha da arttıran yazılım böylece güven içinde bir sistem kullanmanıza destek olmaktadır. Bu 4 araç; sistem açılışında kendiliğinden başlayan uygulamaların düzenlemesini yapmanıza yarayan "Başlangıç Yöneticisi", sistem üzerinde etkin olarak çalışmakta olan uygulamalar hakkında ayrıntılı bilgi edinebileceğiniz "İşlem Bilgilendirme", internet kullanımından sonra gereksiz yere biriken verileri silmenize yarayan "İnternet Temizlikçisi" ve son olarak ağ yöneticiniz tarafından gönderilen spam iletilerini engellemenizi sağlayan "IP Spam Engelleyicisi"dir.

Sahip olduğu ek özellikler, ücretsiz sunulması, hızlı çalışması, boyutunun küçük olması, kullanışlı bir arayüze sahip olması ile alternatif bir güvenlik duvarı olan Ashampoo FireWall Pro bilgisayar kullanımında yeni olanlara ve usta bilgisayar kullanıcılarına özel olarak iki ayrı modda da çalışma özelliğine sahiptir.

Not 1: Yazılımın 40 günlük deneme sürümünü kullanabilmeniz için gerekli kayıt kodunu buraya tıklayıp, adımları izledikten sonra e-posta hesabınıza gelecek olan postadan edinebilirsiniz.

Not 2: 40 günlük deneme süresinin ardından yazılımı kullanabilmeniz için 30 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Not 3: Yazılımın ücretsiz sürümüne ulaşmak için buraya tıklayınız.

Anahtarlar:Ashampoo FireWall Pro indir,Ashampoo FireWall Pro download,Ashampoo FireWall Pro indir,Ashampoo FireWall Pro çek,Ashampoo FireWall Pro,Ashampoo FireWall Pro mp3,Ashampoo FireWall Pro şarkı sözü,Ashampoo FireWall Pro film indir,Ashampoo FireWall Pro film,Ashampoo FireWall Pro açıklama,Ashampoo FireWall Pro bul,Ashampoo FireWall Pro video,Ashampoo FireWall Pro bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Ashampoo FireWall Pro
SEÇMECE PROGRAMLAR
SurfNOW Professional Gold
Privacy Defender
JAP Anonymity & Privacy
CBR WebJini Home
Privacy History Eraser
AbsoluteShield Internet E
Kill The Spams
Settings Sentry
Tiny Personal Firewall 20
CoolEagle Personal Firewa
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır