Ashampoo Magical Defrag indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » Ashampoo Magical Defrag
   Ashampoo Magical Defrag
  Boyutu : 4.5 Mb
  Kullanım Süresi : 10 + 20 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP/Vista
  Üretici Firma : Ashampoo GmbH & Co. KG
  Ekleme Tarihi : 29-09-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Ashampoo Magical Defrag, bir disk birleştirme yazılımıdır. Windows işletim sistemi üzerinde veriler sabit diske belli bir plan dahilinde yazılmazlar. Bir dosyaya ait veriler sabit diskin farklı alanlarına yazılabilir. Bu durumdan bilgisayar performansı olumsuz yönde etkilenir. Çünkü işlem yapılacağı sırada o işlemin yapılabilmesi için gerekli veriler diskin farklı alanlarından çağrılır.

Windows`un kendisine ait bir disk birleştirme aracı da mevcuttur fakat Ashampoo Magical Defrag çok daha gelişmiş bir araçtır. Önce sabit diskinizin bölümlerini inceleme ile işe başlayan yazılım, sabit disk üzerindeki boş, parçalanmış ve birleşik durumda olan alanları tespit etmektedir. Ardından da parçalanmış olan alanları birleştirme işlemine geçmektedir.

Yapmanız gereken sabit diskinizde birleştirilmek üzere bölümlü alanları seçmek ve yazılımın birleştirme işlemini bitirmesini beklemektir. Yazılımı kullanırken herhangi bir işlem yapmamanız gerekmektedir. Birleştirme işlemi bittiğinde çok daha iyi çalışan bir sisteme sahip olduğunuzu göreceksiniz. Çünkü bu işlemle rastgele disk üzerine yazılan veriler artık toplanmış olacaktır ve verdiğiniz komutlara sistem çok daha hızlı tepki verecektir.

Yazılım Windows Vista işletim sistemi için yeniden tasarlandığından yazılımı Windows Vista üzerinde de kullanabilirsiniz.

Not : Yazılımı herhangi bir işlem yapmadan, 10 gün boyunca ücretsiz ve tüm özelliklerinden yararlanarak kullanabilirsiniz. Bu süreyi 30 güne uzatabilmek içinse buraya tıklayarak e-posta adresinizi girmeli ve Ashampoo firması tarafından size gönderilecek olan iletideki bağlantıya tıklayarak ücretsiz kayıt kodunun içinde bulunduğu yeni bir e-posta iletisini almalısınız. Bu iletideki ücretsiz kayıt kodunu kullanarak yazılımı 30 gün boyunca ücretsiz ve tüm özelliklerinden yararlanarak kullanabilirsiniz.

Anahtarlar:Ashampoo Magical Defrag indir,Ashampoo Magical Defrag download,Ashampoo Magical Defrag indir,Ashampoo Magical Defrag çek,Ashampoo Magical Defrag,Ashampoo Magical Defrag mp3,Ashampoo Magical Defrag şarkı sözü,Ashampoo Magical Defrag film indir,Ashampoo Magical Defrag film,Ashampoo Magical Defrag açıklama,Ashampoo Magical Defrag bul,Ashampoo Magical Defrag video,Ashampoo Magical Defrag bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Ashampoo Magical Defrag
SEÇMECE PROGRAMLAR
Dr. Hardware 2006
GeForceAASet
Regmon For 95/98/ME
CT OEM Changer
GameHike
Reg Scrub Xp
RegRun 3 Standard
Save Keys Gold Edition
Compaq M720
MemoryBoost pro
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır