Ashampoo StartUp Tuner indir,download,yükle - Sistem Araçları - Sistem Araçları Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Sistem Araçları » Sistem Araçları » Ashampoo StartUp Tuner
   Ashampoo StartUp Tuner
  Boyutu : 2.76 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/XP
  Üretici Firma : Ashampoo GmbH & Co. KG
  Ekleme Tarihi : 20-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Ashampoo StartUp Tuner sisteminiz açıldığında kendiliğinden çalışmaya başlayan uygulamaların düzenlemesini yapmaya yarayan bir sistem yapılandırma yazılımıdır. Sistem açılışında kendiliğinden devreye giren uygulamaların sayısı arttıkça sistem açılış hızı da düşeceğinden başlangıçta çalışmasına ihtiyaç olmayan yazılımları bu aracı kullanarak kaldırmanız sistem performansı açışından oldukça yararlı olacaktır.

Ashampoo firması tarafından ücretsiz olarak sunulan yazılım tüm Ashampoo uygulamaları gibi kullanışlı bir arayüze ve kolay kullanıma sahiptir. Başlangıç uygulamalarının düzenlenmesinin yanı sıra sistem üzerinde kurulu olan yazılımların "Program Ekle-Kaldır" alanındaki adlarını değiştirme, silme ve komut satırlarını düzenleme desteği de vermektedir.

Sisteme bulaşan bazı zararlılar bilindiği üzere kendilerini sistem açılışında çalışır hale getirmektedir. Bu da her sistem açılışında zararlıların etkin hale gelmesine ve sisteme zarar vermesine yol açmaktadır. Başlangıç uygulamalarını denetlemenin ve gereksiz, şüpheli görülenlenlerin devre dışı bırakılmasının bir yararı da sistem güvenliğini sağlamaktır.

Yazılımın Kullanımı
Başlangıç uygulamaları üzerinde işlem yapabilmeniz için öncelikle yazılımın ana menüsünden "Girdiler" (Entries) alanına girmelisiniz. Ardından işlem yapmak istediğiniz başlangıç uygulamasını seçmelisiniz. Daha sonra eğer seçtiğiniz bu uygulamanın sistem açılışında kendiliğinden devreye girmesini engellemek istiyorsanız "Girdiyi Sil" (Delete Entry) butonuna tıklamalısınız. Ayrıca seçmiş olduğunuz bu girdinin komut satırını değiştirebilir, özellliklerine bakabilirsiniz. Komut satırını değiştirdikten sonra "Düzenlemeyi Kaydet" (Save Edits) butonuna basmayı unutmayınız. Son olarak bu alanda kendiliğinden açılan yeni bir uygulama oluşturmak için "Ekle" (Add) butonunu kullanabilirsiniz.

Anahtarlar:Ashampoo StartUp Tuner indir,Ashampoo StartUp Tuner download,Ashampoo StartUp Tuner indir,Ashampoo StartUp Tuner çek,Ashampoo StartUp Tuner,Ashampoo StartUp Tuner mp3,Ashampoo StartUp Tuner şarkı sözü,Ashampoo StartUp Tuner film indir,Ashampoo StartUp Tuner film,Ashampoo StartUp Tuner açıklama,Ashampoo StartUp Tuner bul,Ashampoo StartUp Tuner video,Ashampoo StartUp Tuner bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Ashampoo StartUp Tuner
SEÇMECE PROGRAMLAR
AtiTool
AppPaths 2000
File Scavenger
Hot CPU Tester Pro
TaskInfo2005
DLL Show 2000
Disk CleanUp 2000
NextSensor
Power Data Recovery
Registry Tweaker
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır