Auslogics Disk Defrag indir,download,yükle - Bakım - Onarım - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Bakım - Onarım » Auslogics Disk Defrag
   Auslogics Disk Defrag
  Boyutu : 1.5 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP/Vista
  Üretici Firma : Auslogics Pty Ltd.
  Ekleme Tarihi : 23-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Auslogics Disk Defrag, ücretsiz bir disk birleştirme yazılımıdır. Windows işletim sisteminde veriler sabit diske gelişi güzel olarak kaydedilirler. Bu da verilerin düzensiz biçimde işlenmesine neden olur. Zamanla bu durum bilgisayarınızın performansının düşmesine, yavaşlamasına yol açar.

Bu performans düşüklüğünün nedeni şöyle açıklanabilir; bilgisayarınızda bir uygulamanın çalışabilmesi için o uygulamaya ait her bir verinin ya da dosyanın siz komut verdiğiniz zaman biraraya gelmesi gerekir. Eğer bu dosyalar birarada ise sorun yoktur fakat gerekli dosyalar farklı alanlara dağılmışsa bu verdiğiniz komuta verilecek tepki süresi uzar. Zaten bilgisayar kullanıcılarının "bilgisayarım yavaşladı" derken kastettiği şey bilerek ya da bilmeyerek bu ya da bir başka nedenden ötürü tepki sürelerinin uzamasıdır.

Auslogics Disk Defrag yazılımı yukarıda açıklanan durumun önüne geçebilmek için sisteminizdeki parçalanmış dosyaları birleştirme işlemi yapmaktadır. Bu işlem sayesinde diskinizde kayıtlı dosyalar daha düzenli hale gelir ve böylece sisteminizin tepki süresi kısalır. Aslında Windows`un kendisine ait bir disk birleştirme aracı vardır fakat bu araç üçüncü parti yazılımlara oranla yavaş çalışmaktadır. Bu yazılımla sabit diskinizi hızlıca birleştirebilir ve ayrıntılı raporlar alabilirsiniz. Boyutunun küçük olması ve ücretsiz sunulması da önemli özellikleri arasındadır. Yazılım Windows`un klasik disk birleştirme aracına güzel bir alternatif olarak düşünülebilir.

Anahtarlar:Auslogics Disk Defrag indir,Auslogics Disk Defrag download,Auslogics Disk Defrag indir,Auslogics Disk Defrag çek,Auslogics Disk Defrag,Auslogics Disk Defrag mp3,Auslogics Disk Defrag şarkı sözü,Auslogics Disk Defrag film indir,Auslogics Disk Defrag film,Auslogics Disk Defrag açıklama,Auslogics Disk Defrag bul,Auslogics Disk Defrag video,Auslogics Disk Defrag bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Auslogics Disk Defrag
SEÇMECE PROGRAMLAR
CleanReg
RegToy
Instant Memory Cleaner
Picture Retriever
Registry Clean Expert
LSP-Fix
Simple Cleaner
eDATA Unerase Personal Ed
Advanced Registry Doctor
Advanced CAB Repair
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır