Capiche indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » Capiche
   Capiche
  Boyutu : 174 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Jans Freeware Collection
  Ekleme Tarihi : 19-05-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Belirttiğiniz alanın ekran çıktısını / resmini işletim sisteminizin pano belleğine kopyalayıp, istediğiniz resim programına resim olarak yapıştırabileceğiniz bir programdır.
Bazen ekranımızda ilginç yerlerin veya kısımların çıktısını almak gerekebiliyor.
Herkesin bildiği printscreen ile tam ekranın veya alt+printscreen ile aktif pencerenin resmini almamıza uygun olamayabilir. Bu gibi durumlarda kullanabileceğiniz basit, küçük, ücretsiz, kullanımı kolay, sisteminizi yormayan bir araçtır.

Hiçbir kurulum işlemi gerektirmeyen program sadece çift tıklamanız ile çalışır.

Programın Kullanımı :
Capiche`i çalıştırın, ekrana bir pencere gelecektir, fakat bu pencere tamamen şeffaf olacaktır. İşte bu şeffaf pencereyi ekran resmini almak istediğiniz bölgeye taşıyarak ve gerekli şekilde boyutlandırın. Resim almak istediğiniz bölge ve şeffaf penceremizin konumu istediğiniz gibi ayarladıysanız, yapmanız gereken sadece sağ üst köşedeki pencere kapatma butonuna basmak. Pencere kapandıktan sonra belirlediğiniz bölgenin resmi işletim sisteminizin pano belleğine kopyalanmış oluyor (Pano görüntüleyici ile görebilirsiniz) Bu aşamadan sonra Microsoft Paint, ACDSee, Photoshop ve benzeri kullandığınız resim programınızı açıp sadece yapıştır deyin, programınızın desteklediği resim formatlarında kaydedip istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Programı tekrar kullanmak istediğinizde ekranınızın sağ alt köşesindeki sistem çubuğundan kullanıma hazır halde bekleyen Capiche tıklayarak tekrar aynı işlemi yapabilirsiniz.

Programı kapatmak istediğinizde ise yine ekranın sağ alt köşesinde sistem çubuğunuzda sizden emir bekleyen Capiche e sağ tıklayarak “Exit” kısmına tıklayıp kapatabilirsiniz.

Anahtarlar:Capiche indir,Capiche download,Capiche indir,Capiche çek,Capiche,Capiche mp3,Capiche şarkı sözü,Capiche film indir,Capiche film,Capiche açıklama,Capiche bul,Capiche video,Capiche bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Capiche
SEÇMECE PROGRAMLAR
ZilSet
Internet Nimetleri
ICSarabul
Şifrelerim
ExpressPCB
Yasak Siteler
PDF Converter
Phone_Alert
Ercom PTS
EditHistory
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır