CaptureXT Screen Capture indir,download,yükle - Düzenleyiciler - Grafik - Resim Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Grafik - Resim » Düzenleyiciler » CaptureXT Screen Capture
   CaptureXT Screen Capture
  Boyutu : 2.55 Mb
  Kullanım Süresi : 14 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Belltech Systems
  Ekleme Tarihi : 25-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
CaptureXT Screen Capture, profesyonel bir ekran görüntüsü çekme programıdır. Program size çeşitli seçenekler sunuyor. Program sayesinde ekranınızın tam görüntüsünü, ekranınızda bulunan aktif pencereyi, ekranınızın herhangi bir köşesini, program menülerini vb. çekebilirsiniz. Ayrıca bütün bunları program üzerinden belirleyebileceğiniz çeşitli kısayol tuşlarıyla da kolaylıkla halledebileceksiniz. Program ekran görüntünüzü çektikten sonra sizi bununla da bırakmıyor. Onları düzenlemenize yardımcı oluyor. Resimlerinize çeşitli yazılar, çizgiler vb. koyarak size resimlerinizi anlaşılır bir biçimde kaydetmek kalıyor. Ayrıca resminizin çok sade olduğunu düşünüyorsanız çeşitli efektler vererek onu daha ilginç kılabilirsiniz. Program resimlerinizi bilgisayarınıza jpg, gif, bmp, png biçimleri ile kaydetmenize imkan sağlıyor. Ayrıca bu program sayesinde resimlerinizi kolaylıkla ve oldukça hızlı bir biçimde başkalarına gönderebileceksiniz. Programın resimlerinizin parlaklık ayarını yapması, isteğe bağlı yeniden boyutlandırabilmesi ve resmi döndürebilmesi sayılabilecek diğer artı özellikler arasında.

Programı beğenirseniz ve 14 günlük deneme versiyonundan sonra da kullanmak isterseniz programı satın almak için $29.95 ödemeniz gerekmektedir.

Anahtarlar:CaptureXT Screen Capture indir,CaptureXT Screen Capture download,CaptureXT Screen Capture indir,CaptureXT Screen Capture çek,CaptureXT Screen Capture,CaptureXT Screen Capture mp3,CaptureXT Screen Capture şarkı sözü,CaptureXT Screen Capture film indir,CaptureXT Screen Capture film,CaptureXT Screen Capture açıklama,CaptureXT Screen Capture bul,CaptureXT Screen Capture video,CaptureXT Screen Capture bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
CaptureXT Screen Capture
SEÇMECE PROGRAMLAR
ACDSee Power Pack
JPEGCompress
Image Viewer
MySharedPhotos Uploader
ViewMinder Express
Pic2Pic Pro
PhotoMeister Professional
iCorrect EditLab Pro
Picture Resize Genius
CTRLA - Hidden image crea
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır