Comodo AntiSpam Desktop 2005 indir,download,yükle - E-posta - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » E-posta » Comodo AntiSpam Desktop 2005
   Comodo AntiSpam Desktop 2005
  Boyutu : 9.2 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/2003/XP
  Üretici Firma : Comodo Group
  Ekleme Tarihi : 30-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Comodo Antispam adından da anlaşılacağı gibi istenmeyen e-postaların ve bu yolla bilgisayara bulaşan tehditlerin önüne geçen, engelleyen ve bilgisayarı koruma altına alan bir yazılımdır. Bilgisayarların tehdidinde spamların rolünün %60 olduğu bir dünyada bilgisayarı korumasız bırakmak istemiyorsak gelin beraberce bu yazılıma birlikte göz atalım ve neleri başardığını birlikte görelim.

Yazılım tek bir arayüze sahiptir. Basit, anlaşılır ve kullanıcı dostu bu arayüzde iki bölüm mevcuttur. Sol tarafta istenmeyen ve zararlı e-postaları engellemek ve ayrıca e-posta ayarlarını yapmak için bulunan bir bölüm, diğer tarafta ise bu ayarların aktif olup olmadığını gösteren bölüm. İlk bölüm 6 kategoriden oluşmaktadır:

1. Karantina Veritabanı (Quarantine Database).
2. Kimlikdenetim Veritabanı (Authentication Database).
3. E-posta Açıklamaları (Email Accounts).
4. Gelişmiş Ayarlar (Advanced Settings).
5. Güncelleme Kontrolü (Check for Updates).
6. Aktive Etmek (Activate).

İlk bölüm olan Karantina Veritabanına tıklandığında ayarların yapılacağı bir kutu açılır. Bir hafta ile üç gün arasında bulunan e-posta kontrollerinin yapıldığı bu bölümde -ki;kullanıcı bu zamanları istediği gibi ayarlayabilme seçeneğine sahiptir.- karantinaya alınan e-postaların durumu gösterilmektedir. Yazılım kullanıcıya dilerse bu e-postaları silme, bilgisayara sızmış e-postaların bilgi alanı veya nüfus bölgesini durdurma seçeneğini vermektedir. İstenmeyen e-postaların rapor edilme olayıda bu bölümde mevcuttur.

Kimlik Denetim Veritabanında; istenilirse adreslerin daima bloke edilebileceği ve gösterilebileceği aynı zamanda durdurulan istenmeyen mesajların silinebileceği alan mevcuttur. Ayrıca istenmeyen e-mail adresleride bu bölümde engellenebilmektedir.

E-Posta Açıklamaları bölümünde ise eğer seçilen bir e-posta mevcutsa bu e-postanın durumu, istenilirse açılıp açılmayacağının seçimi, istenmeyen herhangi bir e-postanın sonradan bu bölüme alınması ile yeni tehlike arz eden ve engellenen e-posta seçenekleri bulunmaktadır.

Gelişmiş Ayarlar bölümünde istenilirse bu e-postaların kaç deneme yaptığının seçimi, internete bağlantı seçimi, istenilmeyen veya engellenen e-postaların alarm mesajlarının seçimi, ana sitesine spam raporu, tehlikeli e- postaların karantinaya alınma raporu için ses seçimi ve Kimlik Belirmeme Geçiş Kodu mevcuttur. Sunucu Senkronizasyonu (Server Synchronization) bölümünde ise performansın günlük, haftalık ve aylık seçimleri, senkronize ayarlarının saat, dakika ayarları gibi kullanıcının istediği zaman aralığında ayar yapmasına izin veren seçenekler mevcuttur.

Güncelleme kontrolünü yazılım kendiliğinden yapmasına rağmen kullanıcıya el ile güncelleme imkanı sunmaktadır. Yazılım tamamen ücretsiz olmasına rağmen kullanıcının 30 gün içinde ana sitesine bağlanarak ücretsiz aktive kodunu almasını istemektedir.

EDİTÖR NOTU: Yazılım tamamen ücretsiz olması, kendiliğinden güncelleme yapabilmesi, zararlı ve istenilmeyen e-postaları durdurup temizleyebilmesi, internet adreslerini durdurabilme yeteneği, istenilmeyen internet adreslerinin yazılıma tanıtarak engellenebilmesi ve diğer birçok özellikleriyle ücretli yazılımlarla başa çıkacak kadar güçlü bir yazılımdır. Bilgisayarı yormaması ve bilgisayar açıldığında kendiliğinden devreye girip arka planda sessizce işini yapması diğer güzel özelliğinden sadece birkaçı.

Anahtarlar:Comodo AntiSpam Desktop 2005 indir,Comodo AntiSpam Desktop 2005 download,Comodo AntiSpam Desktop 2005 indir,Comodo AntiSpam Desktop 2005 çek,Comodo AntiSpam Desktop 2005,Comodo AntiSpam Desktop 2005 mp3,Comodo AntiSpam Desktop 2005 şarkı sözü,Comodo AntiSpam Desktop 2005 film indir,Comodo AntiSpam Desktop 2005 film,Comodo AntiSpam Desktop 2005 açıklama,Comodo AntiSpam Desktop 2005 bul,Comodo AntiSpam Desktop 2005 video,Comodo AntiSpam Desktop 2005 bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Comodo AntiSpam Desktop 2005
SEÇMECE PROGRAMLAR
SpeakMail 2000
Sapphire
Email Spider Easy
Signature Creator
MDaemon GroupWare
PDF2Mail Pilot
Mail List Manager
PostMe
E-Mass XP
ZixMail
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır