DefenseWall HIPS indir,download,yükle - Güvenlik - Gizlilik - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Güvenlik - Gizlilik » DefenseWall HIPS
   DefenseWall HIPS
  Boyutu : 1.02 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP
  Üretici Firma : SoftSphere Technologies
  Ekleme Tarihi : 27-02-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
DefenseWall HIPS, yeni teknolojiye sahip bir güvenlik yazılımıdır. Günümüzde bilgisayar kullanıcıları sistem güvenliklerini sağlayabilmek için anti-virüs, anti-spyware, anti-trojan, güvenlik duvarı kategorilerinde yazılımlar kullanmakta fakat yeterli olmamaktadır. Bu durumun nedeni korsanlar tarafından yazılmış olan yeni kötü niyetli kodların tanımlanamaması ve mevcut güvenlik yazılımlarının bu zararlıları engelleyememesidir. Diyeceksiniz ki yeni sezgisel (heuristic) tarama özelliği olan yazılımlar bu zararlıları önleyemez mi? Bilindiği üzere sezgisel tarama-tanımlama özelliğine sahip güvenlik yazılımları (NOD32, AntiVir) zararlıların nasıl hareket edeceği, ne gibi işlemler yaparak sisteme bulaşıp, saldıracağını mevcut bir veritabanı üzerinden denetlemektedir. Yani elde bulunan örnekler ile henüz tanımlanmamış olan bir zararlının kötü niyetli bir araç olduğunu tespit edip engellemeye çalışmaktadır. Buraya kadar sorun yok fakat Windows işletim sisteminde korsanların tespit ettiği bir açık için yeni geliştirilmiş olan zararlı bir kodu mevcut veritabanında örneği bulunmadığından engelleyebilmek imkansızdır. İşte bu durumda sistem büyük bir tehlike içine düşmekte ve hiçbir şekilde saldırıyı engelleyememektedir.

DefenseWall HIPS yazılımı yukarıda açıklaması yapılan olumsuz durumun önüne geçebilmek için yazılmış olan bir HIPS yazılımıdır.

"HIPS" Nedir?
HIPS; Host Intrusion Prevention System bçimde İngilizce açılımı olan ve Host Tabanlı İzinsiz Giriş Saptama Sistemi anlamına gelen yeni bir güvenlik teknolojisidir. Bu yeni teknoloji ile sisteminize yapılması muhtemel tüm kötü niyetli girişler tespit edilip engellenmektedir. Yani güvenlik duvarınızı ve diğer güvenlik yazılımlarınızı atlatmayı başaran zararlıları bu korunma yöntemi ile etkisiz hale getirebilmektesiniz. Sistem üzerindeki tüm giriş-çıkışları, izleyen, çalışmakta olan tüm uygulamaları (özellikle gizli çalışanları) gerçek-zamanlı olarak takip eden HIPS günümüzde bir zorunluluk haline gelmiştir.

DefenseWall HIPS yazılımını kullanarak tüm casus yazılımlara (spyware), reklam amaçlı yazılımlara (adware), klavye girdilerinizi gizli biçimde kaydeden ve internet üzerinde kullanan klavye günlük tutucularına (keylogger) ve "rootkit"lere karşı güçlü koruma sağlayabilirsiniz.

"Rootkit" Nedir?
"Rootkit"ler özellikle bilgisayar korsanları tarafından kullanılmakta olan zararlı araçlardır. Bilgisayar korsanları bu zararlı araçlarla izinsiz olarak giriş yaptıkları ve saldırdıkları bilgisayarlarda kendilerini gizlemekte ve bilgisayar yöneticilerinin kullanım haklarına sınırsızca sahip olabilmektedirler. Ayrıca bilgisayar korsanları "rootkit"ler ile kullanmış oldukları diğer zararlı araçları (truva atları, casus yazılımlar, solucanlar) gizli hale getirerek oldukça sessiz biçimde kişisel ve kurumsal bilgisayar sistemlerine zarar verebilmektedirler. Yani "rootkit"ler hem kendileri gizli olarak sistemde çalışırken hem de diğer zararlı araçların gizlenmesini sağlamaktadırlar.

Kullanım Notu: Yazılımı 30 gün boyunca tüm işlevlerinden sınırsızca yararlanarak kullanabilirsiniz. Bu 30 günün sonunda yazılımı kullanmaya devam edebilmeniz için 29 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Editörün Notu: Yukarıdaki açıklamalar ışığında size tavsiyem mutlaka bir HIPS (Host Tabanlı İzinsiz Giriş Saptama Sistemi) yazılımı kullanmanızdır. DefenseWall HIPS bu alanda kullanılabilecek başarılı yazılımlardan birisidir.

Anahtarlar:DefenseWall HIPS indir,DefenseWall HIPS download,DefenseWall HIPS indir,DefenseWall HIPS çek,DefenseWall HIPS,DefenseWall HIPS mp3,DefenseWall HIPS şarkı sözü,DefenseWall HIPS film indir,DefenseWall HIPS film,DefenseWall HIPS açıklama,DefenseWall HIPS bul,DefenseWall HIPS video,DefenseWall HIPS bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
DefenseWall HIPS
SEÇMECE PROGRAMLAR
Advanced Mailbox Password
Fortify
JustFilter Network Lite
ShyFile
SUPERAntiSpyware Professi
TZ Personal Firewall
Sunbelt Kerio Personal Fi
GoogleAdBGone
Spyware X-terminator
SPAM Punisher
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır