Easy Index Generator indir,download,yükle - Yazım Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Yazım Araçları » Easy Index Generator
   Easy Index Generator
  Boyutu : 386 Kb
  Kullanım Süresi : 15 dosya sınırı
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : Easy HTools Corporation
  Ekleme Tarihi : 27-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Easy Index Generator hızlı ve kolay bir şekilde Index dosyalarından CHM (HTML Help) yardım dosyaları oluşturmaya yarayan bir programdır. Program sayesinde programlarınız için yardım menüleri; e-kitap, çevrimiçi yardım, veri CD menüleri, web sitenizin site haritası gibi çeşitli işler yapabilirsiniz.

Program görsel bir ara yüze sahip olduğundan, Index dosyalarını oluşturup, kolay bir şekilde CHM olacak şekilde tasarlayabilirsiniz. Tasarlama bittikten sonra çıktı dosyasına alabilirsiniz. Ayrıca indekslenecek dosya türlerini belirleyebilir, parçaları taşıyabilir ve düzenleyebilirsiniz. İndekslenmiş listeyi tek bir HTML dosyası olarak alabilir; çerçeveli (Frame) HTML içerikler oluşturabilirsiniz.

Program kurulumdan itibaren Türkçe olduğu için kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Ayarlar içinden gerekli değişiklikleri yaparak kendinize uygun CHM temasını oluşturabilirsiniz. Programın ‘Seçenekler’ menüsünden programla ilgili ayarlara ulaşabilirsiniz. Buradan dosya oluşumunu doğrudan etkileyen seçenek ve ayarlara erişebilir, çeşitli konulara göre yazı tipi, renk ve klasör simge belirmesi yapabilir, CHM dosyası içinde yer almasını istediğiniz üst ve alt gezinti linklerini, gezinti link metni ve grafiklerini düzenleyebilir, silme, taşıma, yeniden adlandırma gibi işlemler yapabilirsiniz.

CHM (HTML Help) oluşturmak için ilk önce boş bir klasör oluşturmalısınız. Daha sonra oluşturulacak tüm dosyaları da (HTML sayfalar, resimler, çeşitli dosyalar gibi) buraya taşıyın. Program içinden bu klasörü tarif ettiğinizde burada bulunan tüm dosyalar indekslenmiş olur. Ayrıca alt klasörler de oluşturabilirsiniz. Üretilmiş dosyalar indekslenen klasöre otomatik olarak yerleştirilir. Bu ağaç menüler Internet Explorer, Mozilla ve diğer tarayıcılarda çalışır. Javascript programlaması bilmeseniz de, program her işi yapabilir

Ayrıca çıktı için `HHC Dosyası Olarak` modu seçildiğinde, tüm öğeleri elle eklemeye gerek olmadan ücretsiz dağıtılan `Microsoft HTML Help Workshop` CHM Dosya Derleyicide kullanılabilecek *hhc uzantılı HTML yardım içeriği dosyaları oluşturabilirsiniz. Varsayılan programın proje çerçevesinden her hangi bir öğeyi seçip `F9` tuşuna basarak o öğeyi ön izleme yapabilirsiniz.

Gezgin penceresi projenizde kapsanacak olan dosyaları içerir ve böylece kapsanmasını istediğiniz dosyaları veya klasörleri kontrol edebilirsiniz. Windows Gezgininde her hangi bir klasörü sağ tıklayarak açılan bağlam menüsündeki `Easy Index Generator ile Aç` komutunu seçerek klasörü indekslemek için açabilirsiniz. Çıktı için `Çerçeveli Olarak` modu seçildiğinde iki HTML dosyası oluşturulacaktır - birinci dosya çerçeve tanımı ve ikincisi ise çerçeve yapısının sol çerçevesinde gösterilecek olan HTML İçerikleridir. Bunların adları çerçeve tanımlama dosyasından ve `-index` eklentisinden program tarafından otomatik olarak oluşturulur.

Kısıtlama:
  • Program her başlatıldığında açılış ekranı gösterilir.
  • Günün ipucu program başlatıldığında gösterilir.
  • Çıkışta, yapılan ayarlar ve seçenekler hatırlatılmaz.
  • Proje boyutu 15 dosyayla sınırlıdır.
  • Sadece HTML grup tür dosyaları indekslenebilir.

    Programın tam işlevli lisanslı fiyatı ise 29.95$’dır.

    Anahtarlar:Easy Index Generator indir,Easy Index Generator download,Easy Index Generator indir,Easy Index Generator çek,Easy Index Generator,Easy Index Generator mp3,Easy Index Generator şarkı sözü,Easy Index Generator film indir,Easy Index Generator film,Easy Index Generator açıklama,Easy Index Generator bul,Easy Index Generator video,Easy Index Generator bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Easy Index Generator
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Able2Doc
    Metin Editörü
    Secure Memo
    Meditör Serbest Sürüm
    Office XP Aracı: Web Bile
    Programmer`s Notepad
    Teknoofis Otel Kimlik Bil
    WebGünlük
    AcroPDF
    FontTwister
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır