ElvanPark-Evrak Takip Programı indir,download,yükle - Veritabanı - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Veritabanı » ElvanPark-Evrak Takip Programı
   ElvanPark-Evrak Takip Programı
  Boyutu : 5.58 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : ELVANPARK Yazılım
  Ekleme Tarihi : 23-09-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yoğun olarak Gelen ve Giden evrak trafiği yaşayan kurum ve kuruluşlar için hazırlanmıştır.
Evrak Takip Programı ile Resmi daireler olsun veya kuruluşlar gelen ve giden evrakların takiplerini çok kolay biçimde görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz.

Bunun yanında personel sevk takip modülüde programa eklenmiştir. Bu sayede personelinize çok kolay bir biçimde sevk belgesi verebilirsiniz.

Özellikler :

  • Gelen/Giden evraklar modülünden, Kurum içerisinde ve çevre birimleriyle olan ilişkilerinde yapılan tüm yazışmaları ve evrakları takip edebilme, hızlı olarak evraka ulaşabilme işlemlerinin yapılmasını sağlar.
  • Gelen/Giden Evrak ve Yazışmalar da her evrak ve yazışma için yazışmaların yapılacağı yazım editörü. Tüm yazışmalar evrak numarasına göre veri tabanında saklanır.
    Kurum ve Birim içindeki tüm yazışmaların bilgisayar ortamında yapılabilmesi, ve bu yazışmalara ait ek bilgilerin bilgisayar ortamında takip edilebilmesi
  • Gelen/Giden evraklarla ilgili Tür, Konu, Gizlik Derecesi, Kişi veya Kurum, Tarih filtrelerini kullanarak raporlayabilme

  • Evraka cevap düzenlenmişse cevap ile ilgili gerekli bilgilerini saklayabilme
  • Tüm birimler ve alt birimler arası entegre yapısıyla, gelen ve giden evrakları bilgisayar ortamında takip edebilme imkanı.
  • Gelen/Giden Evrakları kişi veya kuruma göre takip edebilme, Evrak a ait karşı taraf bilgileri saklayabilme (Evrak No, Tarih, Sayı v.s.)
  • Programa Personel Sevk modülü eklendi. Firmanızda veya şirketinizde çalışan personelinize hızlı bir şekilde sevk raporu verebilir dilerseniz bu raporu düzenleyebilirsiniz.
  • Bu Program sayesinde geçmiş yıllara ait verilere anında ulaşabilir ve yazıcıdan çıktısını alabilirsiniz. Geliştirilmiş Bul ekranı ile bütün işlemlerinizi rahatlıkla sorgulayabilirsiniz.
  • Evrak Takip Programı ile Resmi daireler olsun veya kuruluşlar gelen ve giden evrakların takiplerini çok kolay biçimde görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz.
  • Yoğun olarak Gelen ve Giden evrak trafiği yaşayan kurum ve kuruluşlar için hazırlanmıştır .
  • Ağ ortamında çalışan kullanıcılarımız için programa Client/Server modülü eklendi. Bu sayede networkdeki farklı bilgisayarlardan programa direk erişebilirsiniz.
  • Program kullanıcı haklarını belirleyebileceğiniz modüller eklendi. Bu sayede programı kullanma izni olan kullanıcıların haklarını belirleyebilir, Düzeltme, Kayıt ekleme, Silme gibi haklar verebilirsiniz.
    Programda bulunan raporlara üst yazı örneği eklemek için, program içinde kullanılan bütün raporları düzenlemek için editör eklendi. Artık istediğiniz gibi Şablonları düzenleyebilir çıktı alabilirsiniz.
  • Gelen/Giden Evrak ile birlikte ek belgeleri digital ortamda saklayabilme, Evraklara hızlı orak ulaşabilme, Gizlik derecesi belirleyebilme, Diğer kullanıcıların gelen evrakları gizlilik düzeyine göre görebilme

    Yenilikler :
  • Program Ücretsiz bir yazılım haline getirildi.
  • Üstteki bölümlerde bahsedilen birçok yeni modül ilave edildi.

    Anahtarlar:ElvanPark-Evrak Takip Programı indir,ElvanPark-Evrak Takip Programı download,ElvanPark-Evrak Takip Programı indir,ElvanPark-Evrak Takip Programı çek,ElvanPark-Evrak Takip Programı,ElvanPark-Evrak Takip Programı mp3,ElvanPark-Evrak Takip Programı şarkı sözü,ElvanPark-Evrak Takip Programı film indir,ElvanPark-Evrak Takip Programı film,ElvanPark-Evrak Takip Programı açıklama,ElvanPark-Evrak Takip Programı bul,ElvanPark-Evrak Takip Programı video,ElvanPark-Evrak Takip Programı bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    ElvanPark-Evrak Takip Programı
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    All My Software
    Home Inventory Deluxe
    AKINSOFT OtoPark
    MessLess Inventory
    Ercom Cam Pro
    Personel Takip Sistemi
    Office XP Güncelleştirmes
    İhale Takip
    Database Browser Plus wit
    TurkSA Teknik Adam / Tekn
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır