Football Manager 2007 Gold Demo indir,download,yükle - Spor - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Spor » Football Manager 2007 Gold Demo
   Football Manager 2007 Gold Demo
  Boyutu : 260 Mb
  Kullanım Süresi : İşlev Eksikliği
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Sports Interactive
  Ekleme Tarihi : 14-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Dünyanın en popüler futbol menajerlik oyunu Football Manager serilerinin bu yılki versiyonu olan Football Manager 2007, Sports Interactive tarafından vitrine çıkartıldı. Merakla beklenen Football Manager 2007 Demo yayınlandı!

20 Ekim`de sevenleriyle buluşacak olan Football Manager 2007, harika yeniliklerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Football Manager 2006`ya nazaran daha gerçekçi ve kaliteli bir oyun bizleri bekliyor.

Oynanabirlik ve Gerçekçilik
  • Maç motorunda hem görsel açıdan hem de yapay zeka bakımından birçok geliştirme yapılmış. Artık yedek oyuncularınızın maç esnasında kulübeden çıkıp ısınmaya başladığını görebileceksiniz.
  • Devre arası ve maç sonu yapabildiğiniz takım konuşmalarını artık maç öncesi de yapabileceksiniz. Ayrıca mevcut konuşma seçeneklerinin yanı sıra birçok yeni seçenek eklenmiş. Konuşma yaparken daha çok alternatife sahip olacaksınız.
  • Rakip takımın taktiğini detaylı olarak görebilme imkanı tanınmış. Böylece rakibinizi analiz ettikten sonra kendi taktiğinizi oluşturabileceğiniz veya düzenleyebileceğiniz bir bölüm hazırlanmış.
  • Maç sonunda takımınızın durumunu daha iyi görebilmeniz için detaylı istatistiklere ulaşabileceksiniz. Takımınızın nerelerde eksik olduğunu, nerelerde güçlü olduğunu rahatça tespit edebileceksiniz.
  • Size sorulan sorularda ve basın toplantılarında birçok yeni seçenekle karşılacaksınız. Oyuncuları ve hakemleri eleştirebileceksiniz. Hakemler hakkında hakarete varacak boyutta konuşursanız, federasyon tarafından size çeşitli cezalar verilebiliyor.

    Görsellik
  • Her seride olduğu gibi, bu seride de yeni bir tema (skin) hazırlanmış. "Flexion" adı verilen tema oldukça güzel olmuş, oyuna yeni bir hava katmış.
  • Ana ekran (snapshot) üzerinde birçok görsel değişiklik yapılmış. Takımın durumunu, maç sonuçlarını görebileceğiniz bu bölümü, birçok seçenek arasından kendiniz oluşturabileceksiniz.

    Kulüpler/Oyuncular Arası İlişkiler
  • Belki de oyunun yenilikleri arasında en güzeli olan Pilot Takım uygulaması ile gerçek hayattaki gibi bir kulüple genç oyuncularınızı yetiştirmek için "Pilot Takım" anlaşması yapabileceksiniz. Bu anlaşmaya göre, pilot takımınıza oyuncularınızı kiralık yollayabilecek veya o takımdan kiralık oyuncu alabileceksiniz.
  • Oyuncularla daha derin bir şekilde iletişim kurabileceksiniz. Oyuncu iletişiminde birçok sürpriz bizi bekliyor.

    Transferler ve Yönetim
  • Takımınızın yıldızına iyi bir teklif geldiğinde, siz teklifi reddetseniz bile yönetim isterse oyuncuyu satabilecek. Artık yönetim oyuncu satışında sizi dinlemek zorunda kalmayacak.
  • Kulübünüzün yönetiminin görevi bırakması sonucunda gelen yeni yönetim kurulu dilerse size daha iyi bir kontrat önerebilecek veya başka bir hocayla çalışmak istediklerini belirtip sizin tüm emeklerinizi hiçe sayabilecek.
  • Kulüp yönetimi, sizden habersiz yeni projelere imza atıp stadyumu geliştirebilecek veya yeni antrenman tesisleri yaptırabilecek.

    Altyapı ve Oyuncu İzleme
  • Artık genç yıldızlar hep büyük takımlardan çıkmayacak. Alt liglerin takımlarından yeni Pele`ler çıkabilecek.
  • Gerçekteki gibi Brezilya veya Arjantin gibi Güney Amerika ülkelerine gözlemci göndererek yeni yıldızlar keşfedebileceksiniz.
  • Gözlemcilerinize büyük iş düşüyor. Gözlemcileriniz de zaman zaman hata yapabiliyor ve sizi hayal kırıklığına uğratacak oyuncu bulabiliyor. Gözlemci raporunda süper yetenek diye bahsedilen oyuncuyu satın aldıktan sonra hayal kırıklığına uğramaya hazır olun.
  • Koç ve antrenörlerinizin raporları daha anlaşılır ve detaylı hale getirilerek takımınızdaki problemleri çözmeniz kolaylaştırılmış.

    Diğer
  • Yeni başlayanlar için oyunun çeşitli kısımlarına ipuçları eklenmiş.
  • Tek tıklamayla orijinal veritabanına geri dönebilmeniz sağlanmış.
  • Ve daha birçok sürpriz yenilik...

    Football Manager 2007 Demo, geçtiğimiz senelerde de olduğu gibi iki versiyon olarak sunuluyor: Strawberry ve Vanilla.

    Strawberry; 11 ligin (Brezilya, Danimarka, İngiltere, Finlandiya, Fransa, İtalya, Norveç, Portekiz, İskoçya, İspanya ve İsveç) oynanabildiği, 9 dil (İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Felemenkçe, Norveççe, Portekizce, İsveççe ve Danca) seçeneğinin sunulduğu, grafik olarak tüm takım formaları ve oyuncu resimleri ile beraber gelen bir yapıdadır.

    Vanilla; yalnızca İngiltere liginin oynanabildiği, İngilizce dil seçeneğinin sunulduğu, grafik olarak kısıtlı bir yapıdadır.

    İnnDireceğiniz Strawberry versiyonu 260 Mb, Vanilla versiyonu ise 79.4 Mb boyutundadır.

    İsterseniz Football Manager 2007 Gold Demo Vanilla`yı buraya tıklayarak indirebilir, böylece oyunu daha az özellikle oynayabilirsiniz.

    ÖNEMLİ UYARI : Football Manager 2007 Demo, Türkçe Windows XP kurulu bilgisayarlarda çalışmamaktadır. Bu sebeple oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilmeniz için birtakım değişiklikler yapmanız gerekmektedir.

    Yapmanız Gereken Değişiklikler
  • Eğer bilgisayarınızda Football Manager 2007 Demo kuruluysa, Denetim Masası > Program Ekle/Kaldır`dan FM 2007 Demo`yu kaldırın.
  • "C:Documents and Settings{Kullanıcı Adınız}Application DataSports Interactive Ltd" dizinindeki "Football Manager 2007" klasörünü silin.
  • Denetim Masası > Bölge ve Dil Seçenekleri`ne girin. `Bölgesel Seçenekler` sekmesinden "Türkçe" olan dili "İngilizce (İngiltere)" olarak değiştirin. Ardından `Diller` sekmesinden `Ayrıntılar` tuşuna tıklayın. Aynı şekilde "Türkçe" olan dili "İngilizce (İngiltere)" olarak değiştirin. Seçiminizi yaptıktan sonra "Tamam"a tıklayın ve `Gelişmiş` sekmesine girin. Buradan da dili "İngilizce (İngiltere)" olarak seçin ve "Tamam"a tıklayın. Böylece bilgisayarınızın dili İngilizce olacaktır.
  • Football Manager 2007 Demo`yu yeniden kurun ve sorunsuzca oynayın.

    Anahtarlar:Football Manager 2007 Gold Demo indir,Football Manager 2007 Gold Demo download,Football Manager 2007 Gold Demo indir,Football Manager 2007 Gold Demo çek,Football Manager 2007 Gold Demo,Football Manager 2007 Gold Demo mp3,Football Manager 2007 Gold Demo şarkı sözü,Football Manager 2007 Gold Demo film indir,Football Manager 2007 Gold Demo film,Football Manager 2007 Gold Demo açıklama,Football Manager 2007 Gold Demo bul,Football Manager 2007 Gold Demo video,Football Manager 2007 Gold Demo bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Football Manager 2007 Gold Demo
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Monster Hockey
    Footy
    FM 2005 Gold Demo
    FreeThrow 2002
    NHL
    Fast Break College Basket
    Turbo Sliders
    Polar Bowler
    Addictive Football
    Nba Live
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır