Free YouTube Uploader indir,download,yükle - Dosya Paylaşımı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Dosya Paylaşımı » Free YouTube Uploader
   Free YouTube Uploader
  Boyutu : 4.67 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : DVD Video Soft Limited
  Ekleme Tarihi : 24-08-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Video dosyalarınızı YouTube sitesine göndermenize yarayan ücretsiz bir yazılımdır. Özellikle YouTube`a sık sık video gönderenlere zaman kazandıracak bir araç.

Programın kullanımı oldukça basit. Öncelikle yükleme yapabilmeniz için Youtube.com sitesinde bir kullanıcı hesabınızın olması gerekiyor. Programı açtığınızda YouTube kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriyorsunuz. Dilerseniz bu giriş bilgilerini kaydedebilirsiniz böylece bir sonraki kullanımınızda yeniden girmenize gerek kalmaz.

Daha sonra göndermek istediğiniz video dosyasını seçiyorsunuz. Video dosyanızdan sadece bir parçayı kesip gönderecekseniz Trim Video seçeneğiyle bunu yapabilirsiniz.

Dosyayı seçtikten sonra dosya başlığı (title), içeriğinin tanıtımı (description) ve anahtar sözcükleri (tags) seçip devam (Next) tuşuna basıyorsunuz.

Sonraki ekranda video dosyanızın kategorisini (müzik, spor, eğlence vs.) ve dosyanın dilini seçip "Upload Video" tuşuna basıp bekliyorsunuz.

Yükleme işlemi başarıyla tamamlandıktan sonra yazılım size videonuzun youtube`daki adresini, ve video dosyanızı web sitenize yerleştirmek için gerekli olan HTML kodlarını veriyor.

İşlemler tamamlandıktan kısa bir süre sonra dosyanız YouTube`da aktif hale gelip internet kullanıcılarına sunuluyor.

Elbette bu işlemleri youtube.com sitesi üzerinden de yapabiliyorsunuz ancak bu masaüstü programı sayesinde bu işlemleri daha hızlı ve kolay bir şekilde yaparak zaman kazanıyorsunuz.




Anahtarlar:Free YouTube Uploader indir,Free YouTube Uploader download,Free YouTube Uploader indir,Free YouTube Uploader çek,Free YouTube Uploader,Free YouTube Uploader mp3,Free YouTube Uploader şarkı sözü,Free YouTube Uploader film indir,Free YouTube Uploader film,Free YouTube Uploader açıklama,Free YouTube Uploader bul,Free YouTube Uploader video,Free YouTube Uploader bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Free YouTube Uploader
SEÇMECE PROGRAMLAR
LimeWire Basic
Ares Lite Edition
XoloX
FrostWire
Napster
Free YouTube Uploader
Torrent Search
Ares Regular Edition
eXeem
Wrapster
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır