F-Secure Anti-Virus 2007 indir,download,yükle - Antivirüs - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Antivirüs » F-Secure Anti-Virus 2007
   F-Secure Anti-Virus 2007
  Boyutu : 64.8 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows 98/Me/2000/XP
  Üretici Firma : F-Secure
  Ekleme Tarihi : 24-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
F-Secure Anti-Virus 2007 gerçek zamanlı koruma özelliğine sahip güçlü bir virüsten koruma yazılımıdır. Yazılım virüslerin yanı sıra; casus yazılımlara (spyware), internet solucanlarına (worms) ve tüm diğer kötü niyetli araçlara karşı da koruma sağlamaktadır. Türkçe dil desteği ile kolay kullanılabilir yapısını daha da geliştirmiştir. Sahip olduğu iki ayrı veritabanı ile hem virüslere hem casus yazılımlara karşı sisteminizi her an koruma altında tutmaktadır. Kendiliğinden güncelleme özelliği ile bu veritabanlarını yeni çıkan zararlılara karşı koyabilecek biçimde yenilemekte ve bu zararlıları daha sistemize bulaşmadan engellemektedir. Veritabanını tümüyle bağımsız olarak çalışmakta olan AV-Test.org üzerinden sağlamaktadır. Yazılım anlık olarak güvenlik haberlerini sunmakta ve sizi tehlikelere karşı önceden bilgilendirmektedir.

Günümüz güvenlik yazılımlarının en önemli niteliklerinden birisi olan gerçek zamanlı koruma işlevini başarılı biçimde gerçekleştiren F-Secure Anti-Virus o an sistem üzerinde gerçekleştirilmekte olan tüm işlemleri denetlemektedir. Bu sayede çalıştırılmakta olan yazılımları, kullanılan dosya ve klasörleri, indirilmekte olan verileri, sıkıştılmış dosyaları anlık olarak tüm zararlılara karşı taramaktadır. Bu işlemi arka planda yaptığından sizi hiçbir şekilde rahatsız etmemekte yani kendi işini kendisi yapmaktadır. Tespit etmiş olduğu zararlıları sistemde bir hasar oluşturmadan temizleyebilme yeteneğine sahiptir. Kullanım sırasında yazılımın bu işlevini kesinlikle etkin halde bırakmanız gerekmektedir.

Son yıllarda virüsler ve diğer zararlılar bilgisayar sistemlerine elektronik postalar yolu ile bulaşma konusunda büyük artış göstermektedirler. Özellikle tecrübesiz kullanıcılar tarafından kimden geldiği bilinmeyen e-postaların açılması ve e-postalar içerisindeki zararlı bağlantılara tıklanması yolu ile bulaşan virüsler ek dosyalar halinde de gelebilmektedir. Kullanıcılar bu zararlı bağlantılara tıkladıklarında ya da içerisinde zararlıları barındıran ek dosyaları açtıklarında sistemlerini büyük tehlike altına sokmaktadırlar. F-Secure Anti-Virus yazılımı bu tehlikenin önüne geçebilmek amacıyla hem gelen hem giden e-postalarını denetimden geçirmektedir. E-postalar içerisinde kötü niyetli bağlantıları ve kodları tespit edebilmekte ve varsa ek-dosyaları taramadan geçirebilmektedir.

Yazılım "Zamanlamalı Tarama" diye tabir edilen ve kullanıcının ileriki dönemler içinde bilgisayarını kendiliğinden taranması için yapılandırmasına yardımcı olacak özelliğe de sahiptir. Böylece belli dönemlerde örneğin haftada bir bilgisayarınız istediğiniz saatte kendiliğinden taranmaya başlayacaktır. Sistem taraması yapmayı unutan ya da bu işlem için vakti olmayan kullanıcılar için oldukça yararlı bir işlevdir. Zira bir defa ayarlama yapıldıktan sonra artık kullanıcının herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmadan yazılım sistem güvenliğini kendiliğinden sağlayacaktır. Elle tarama ayarlarında belirlediğiniz seçenekler ile tarama yapmakta ve eylemlerini yine o ayarlara göre gerçekleştirmektedir.

"Zamanlamalı Tarama" özelliğinden ayrı olarak "kendi işimi kendim yaparım" diyen kullanıcıların tercih edeceği "Elle Tarama" özelliği tarama seçeneklerini tümüyle kullanıcıya bırakmaktadır. Kullanıcı istediği bir zamanda bu özelliği kullanarak sisteminin tümünde ya da herhangi bir alanında tarama yapabilmektedir. Virüsler, casus yazılımlar (spyware) ve "rootkit"lere karşı ayrı ayrı tarama yapabilme desteği vermektedir. İsterseniz sistem üzerinde yer alan tüm dosya türlerini tarayabildiği gibi yalnızca sizin belirlediklerinizi de tarayabilmektedir. Tüm sıkıştırılmış dosyaları da içlerinde bulanabilecek zararlılar için taramakta ve tüm bu taramaları raporlamaktadır.

İnternet üzerinden gezebilmek için kullandığımız tarayıcı yazılımları şüphesiz zararlıların en önemli bulaşma yollarından birisidir. Ayrıca istenmeyen açılır pencereler de kullanıcıları zor durumda bırakmaktadır. Yazılım sahip olduğu tarayıcı denetleme özelliği ile kullanmakta olduğumuz tarayıcıyı anlık olarak denetlemektedir. Kendiliğinden açılan pencereleri engellemekte ve olası zararı bildirim kutusu ile görüntülemektedir. İnternet Explorer için bir kalkana sahip olan yazılım tarayıcı ayarlarındaki tüm değişiklikleri izleyerek saldırı girişimlerinin önüne geçmektedir. Bu işlemi yaparken sayfa tarama hızınızı da düşürmemektedir.

Sisteminiz üzerinde zararlılar tarafından gerçekleştirilebilecek değişiklikleri tespit etmek ve önlemek amacıyla bir de sistem denetleme aracına sahip olan yazılım sizin tercihinize göre isterseniz tüm bu değişiklik durumlarında onayınızı istemekte isterseniz bu durumları yalnızca günlük dosyalarına rapor olarak yazmaktadır. Bilindiği üzere başlangıç virüsleri ve truva atları tipindeki zararlılar kendilerini sistem başlangıcında çalışır hale getirip kendiliğinden çalışan uygulamalar arasında yer almaya çalışmaktadır. Ayrıca "rootkit"ler, internet solucanları sistem üzerinde ciddi değişiklikler yapma gücüne sahiptir. İşte yazılım sistem denetleme aracı ile tüm bu tehlikelerin önüne geçmektedir.

Yukarıda açıklanan tüm özelliklerinin yanı sıra yazılım sade bir yapıya, yüksek özelleştirilebilirlik seviyesine, hoş bir arayüze, kolay kullanılabilir bir yapıya sahiptir. Ayrıca gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra sistem güvenliğini sizi yormadan sağlayabilmesi çok önemli bir özelliktir. Yapmış olduğu işlemler hakkında ayrıntılı raporlar sunarak güvenlik durumunuzu en ince noktasına kadar izlemenize olanak tanımaktadır. Ayrıntılı biçimde algılayıp temizleyebildiği zararlılar ise şunlardır: virüsler, casus yazılımlar(spyware), truva atları(trojan), internet solucanları(worm), reklam amaçlı yazılımlar(adware), "rootkit"ler ve tüm kötü niyetli kodlar.

Özetle:
  • Bilgisayarınızı virüslere, internet solucanlarına(worms), diğer kötü niyetli yazılımlara ve "rootkit"lere* karşı korumaktadır.
  • Casus yazılımlara(spyware) karşı gerçek zamanlı koruma içermektedir.
  • Elektronik postalarınızı virüsler ve kötü niyetli kodlar için taramaktadır.
  • Reklam amaçlı elektronik postalardan kolayca kurtulmanızı sağlamaktadır.
  • Kolay yüklenmekte ve kullanılmaktadır.
  • Yeni çıkan virüslere karşı en hızlı korumayı sağlamaktadır. (Veritabanı bağımsız çalışan AV-Test.org üzerindedir.)
  • Sezgileri kuvetli bir e-eğitim aracı içermektedir.
  • Kendiliğinden güncelleme özelliği bulunmaktadır.

    *"Rootkit"ler özellikle bilgisayar korsanları tarafından kullanılmakta olan zararlı araçlardır. Bilgisayar korsanları bu zararlı araçlarla izinsiz olarak giriş yaptıkları ve saldırdıkları bilgisayarlarda kendilerini gizlemekte ve bilgisayar yöneticilerinin kullanım haklarına sınırsızca sahip olabilmektedirler. Ayrıca bilgisayar korsanları "rootkit"ler ile kullanmış oldukları diğer zararlı araçları (truva atları, casus yazılımlar, solucanlar) gizli hale getirerek oldukça sessiz biçimde kişisel ve kurumsal bilgisayar sistemlerine zarar verebilmektedirler. Yani "rootkit"ler hem kendileri gizli olarak sistemde çalışırken hem de diğer zararlı araçların gizlenmesini sağlamaktadırlar.

    Editör`ün Değerlendirmesi
    F-Secure Anti-Virus yazılımı bilgisayarınızı tüm zararlı türlerine karşı başarılı biçimde koruyabilecek yapıda bir araçtır. Sahip olduğu gerçek zamanlı koruma, kendiliğinden güncelleme, tarayıcı, sistem ve e-posta izlemesi ve diğer özellikleri ile bunu göstermektedir. Tek olumsuz yanı diğer güvenlik yazılımlarına oranla biraz fazla sistem kaynağı kullanmasıdır. Kendi sistemimde gerçek zamanlı koruma özelliği tüm dosyaları taraması biçimde ayarlı ve çalışmakta iken yaklaşık 60 MB sistem belleği kullanmaktadır. Aslında sunmuş olduğu özelliklere bakıldığında kullanmış olduğu kaynak gayet normaldir fakat bu durum düşük sistem yapılandırmasına sahip olan kullanıcılar için sıkıntı oluşturabilecek bir durumdur. Yazılıma 4 puan verilmesinin tek nedeni de budur. Türkçe dil desteği sunması da bizler için oldukça hoş bir durumdur. Bir ev kullanıcısın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya rahatlıkla yetecek olan yazılım veritabanını da çok sık güncellemektedir. Bu da yeni tehlikelere karşı hep hazır olacağının göstergesidir. Alternatif bir virüsten koruma yazılımı arayan kullanıcılar için oldukça yerinde bir seçim olacaktır.

    Not: Yazılımı 30 gün boyunca tüm işlevlerinden sınırsızca yararlanarak kullanabilirsiniz fakat bu süreden sonra yazılımı kullanmaya devam etmek isterseniz 64 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

    Anahtarlar:F-Secure Anti-Virus 2007 indir,F-Secure Anti-Virus 2007 download,F-Secure Anti-Virus 2007 indir,F-Secure Anti-Virus 2007 çek,F-Secure Anti-Virus 2007,F-Secure Anti-Virus 2007 mp3,F-Secure Anti-Virus 2007 şarkı sözü,F-Secure Anti-Virus 2007 film indir,F-Secure Anti-Virus 2007 film,F-Secure Anti-Virus 2007 açıklama,F-Secure Anti-Virus 2007 bul,F-Secure Anti-Virus 2007 video,F-Secure Anti-Virus 2007 bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    F-Secure Anti-Virus 2007
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    W32.Mytob@mm Removal Tool
    ViruSafe Web
    W32.Opaserv.Worm Removal
    BitDefender Free Edition
    1st Email Anti-Virus
    Keylogger Killer
    W32.Sobig.F@mm Removal To
    W32.Mylife Removal Tool
    Panda Titanium Antivirus
    CA Anti-Virus 2007
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır