F-Secure BlackLight indir,download,yükle - Antivirüs - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Antivirüs » F-Secure BlackLight
   F-Secure BlackLight
  Boyutu : 878 Kb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP/Vista
  Üretici Firma : F-Secure Corporation
  Ekleme Tarihi : 28-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
F-Secure Blacklight sisteminizdeki güvenlik araçlarından ve sizden saklanan zararlı nesneleri tespit ederek yok edebilen bir güvenlik yazılımıdır. Sahip olduğu "rootkit yok etme teknolojisi" ile işlemler alanında dahi görünmeyen korsan araçları algılayabilmekte ve sistemden temizleyebilmektedir. Bu araçlar diğer türden kötü niyetli araçları örneğin; casus yazılımları, reklam amaçlı yazılımları, truva atlarını bilgisayar sistemlerine bulaştırmak için özellikle korsanlar tarafından sistem ele geçirme amacıyla kullanılmaktadır. F-Secure Blacklight derin sistem taraması yaptığından "rootkit"ler her ne şekilde saklanırlarsa saklansınlar onları bulabilmektedir.

Yazılım herhangi bir kurulum işlemi gerektirmeden birkaç tıklama ile kolayca kullanılabilmektedir. Aracı indirdikten sonra yapmanız gereken yalnızca lisans anlaşmasını kabul ederek ana menüye ulaşmak ve "Tara" butonuna basarak aşamaları takip etmektir. "Tarama" ve "Temizle" olmak üzere iki bölümden oluşan araç derin sistem tarama yaptığı halde oldukça hızlı çalışmaktadır. F-Secure Blacklight son zamanlarda güvenlik firmalarının herbiri tarafından sunulmaya başlanan rootkit temizleme araçlarının en başarılılarından birisi denebilir.

Not 1: Yazılımı 1 Nisan 2007 tarihine kadar ücret ödemeden kullanabilirsiniz. Bu tarihten sonra ücretsiz dağıtımı durdurulacaktır.

Not 2: Yazılım yalnızca 32-Bit Windows 2000, Windows XP ve Windows 2003 Server işletim sistemlerinde çalışabilmektedir. F-Secure BlackLight Windows NT, 95, 98, ME ve 64-Bit sistemler üzerinde çalışmaz.

Anahtarlar:F-Secure BlackLight indir,F-Secure BlackLight download,F-Secure BlackLight indir,F-Secure BlackLight çek,F-Secure BlackLight,F-Secure BlackLight mp3,F-Secure BlackLight şarkı sözü,F-Secure BlackLight film indir,F-Secure BlackLight film,F-Secure BlackLight açıklama,F-Secure BlackLight bul,F-Secure BlackLight video,F-Secure BlackLight bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
F-Secure BlackLight
SEÇMECE PROGRAMLAR
W32.Erkez.B@mm Removal To
Safe’n’Sec Pl
W32.Bofra@mm Removal Tool
W32.Swen.A@mm Removal Too
PC DoorGuard
Panda Quick Remover
ArcaVir
W32.HLLW.Fizzer Removal T
W32.Klez Removal Tool
Trojan Guarder Golden Ver
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır