FullScreenCaller Pro indir,download,yükle - Araçlar - Mobil (Cep Tel. / PDA) Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Mobil (Cep Tel. / PDA) » Araçlar » FullScreenCaller Pro
   FullScreenCaller Pro
  Boyutu : 261 Kb
  Kullanım Süresi : 14 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : (Mobil) Symbian
  Üretici Firma : Rock Your Mobile!
  Ekleme Tarihi : 22-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
FullScreenCaller Pro, arama yaptığınızda ya da arama geldiğinde eğer kişi rehberinizde ise tam ekran resmini gösteren bir programdır. Önceden tanımlı ve tam kişiselleştirilebilir profilleri sayesinde arayan kişinin bilgisi ekranda görüntülenir. Değişik temalar ile uygulamanızı özelleştirebilirsiniz.

Profillere Genel Bakış
FullScreenCaller Pro, profillerden oluşmaktadır. rehberinizde bulunan bir kişiye, gruba ya da tüm kişilere profil oluşturabilirsiniz. İstediğiniz kadar profil oluşturabilirsiniz. Her profil kendi içinde arayan kişinin bilgileri, her bir bilginin konumu ve fotoğrafı hakkında ayarlara sahiptir. Profil oluşturmak için bir sihirbaz bulunmaktadır. Gerçek profiller üzerinden yeni profil oluşturabilirsiniz. Etiket metni, resim oluşturabilirsiniz. Eğer arayanın profili yoksa standart profil devreye girecektir. Önceden tanımlı iki adet profil bulunmaktadır: "Business" ve "Friends". Bu profillerin isimlerini değiştirebilir ve ayarlarını modifiye edebilirsiniz. Bu profiller için standart ayarlar önceden uygulanmıştır.

Profil Ayarlarını Özelleştirme
"Customize" menü parçasını kullanarak, birçok ayarı değiştirebilirsiniz. Arkaplan resim ayarında iki seçenek vardır: Birincisi tam ekran kullanıcı resmi ve belirlenen yerde saniyelerin gösterimi. Arayanın fotoğrafı telefon veritabanından yüklenecektir. İsterseniz tüm kişilerin resmini ve arkaplan resmini değiştirebilirsiniz. Sadece metin etiketlerinin gösterilmesini sağlayabilirsiniz. Profilinize özel arkaplan resimleri ekleyebilirsiniz. Ekleme işlemi için telefon veritabanını kullanabilir veya kamera ile çektiğiniz görüntüleri kullanabilirsiniz.

Yeni Profil Oluşturma
İstediğiniz zaman yeni bir profil oluşturabilirsiniz. Profil oluşturmada sihirbaz size yardım edecektir. İki çeşit profil vardır: Birincisi kullanıcı grupları, ikincisi tekil kullanıcı. Yeni profil, profil şablonu temellidir. Tüm şablon ayarlarını yeni profil oluşturduktan sonra "Customize" menü parçasını yardımıyla değiştirebilirsiniz.

Uyumlu Cihazlar: Nokia N70, Nokia N90, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 6630, Nokia 7610, Nokia 6670, Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6620, Nokia 6600

Anahtarlar:FullScreenCaller Pro indir,FullScreenCaller Pro download,FullScreenCaller Pro indir,FullScreenCaller Pro çek,FullScreenCaller Pro,FullScreenCaller Pro mp3,FullScreenCaller Pro şarkı sözü,FullScreenCaller Pro film indir,FullScreenCaller Pro film,FullScreenCaller Pro açıklama,FullScreenCaller Pro bul,FullScreenCaller Pro video,FullScreenCaller Pro bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
FullScreenCaller Pro
SEÇMECE PROGRAMLAR
RMRZip
The Lord of the Rings The
MobiLuck Bluetooth Messen
SMS Forwarder Lite
Contact-M
Skype for Pocket PC
FullScreenCaller Pro
MiniBook
Baby Care
Acrobat Reader (Palm Os)
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır