Ghost Recon: Advanced Warfighter indir,download,yükle - Aksiyon - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Aksiyon » Ghost Recon: Advanced Warfighter
   Ghost Recon: Advanced Warfighter
  Boyutu : 531 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/XP
  Üretici Firma : Ubisoft
  Ekleme Tarihi : 10-06-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Oyunseverler tarafından en çok beklenen oyun Ghost Recon: Advanced Warfighter`ın deneme sürümü geçtiğimiz günlerde Ubisoft tarafından yayınlandı.

Ghost Recon: Advanced Warfighter, karakterimiz Scott Mitchell`in otobana girişi ile başlıyor. Bir filmi andıran bu girişten sonra içinizdeki heyecan kat kat artacak ve bu muhteşem oyunun bir an önce başlamasını isteyeceksiniz.

Oyunun savaş kurgusu eski bir özel tim çalışanı Tom Clancy tarafından geliştirilmiş. Tom Clancy`nin muhteşem oyun serisi Splinter Cell`deki başarısı, oyun yapım halindeyken tüm oyunseverleri umutlandırmıştı. Tom Clancy`nin bu muhteşem yapımı, oyunseverlerin beklentilerini boşa çıkarmadığını da gösterdi.

Oyunun grafikleri gerçekten mükemmel. Her şey çok detaylı modellenmiş. Silahlar bile detaylı. Bu detayı hemen fark ediyorsunuz. Takım arkadaşınızın kıyafeti, yüzü çok iyi çizilmiş ve gerçekçi yapılmış. Çok büyük şehirlerde geçen oyunda, son teknoloji grafik teknikleri ve atmosferi büyüleyici. Şehirde saklanabilecek o kadar çok yer var ki... Bina içleri, pencereler, çöp kutuları, arabalar, kutular...

Meksikalı teröristlerin, devlet adamlarını tehdit edip, bir tanesini kaçırmasıyla meydana gelen krizin tam ortasında buluyorsunuz kendinizi. Takımınız 4 kişiden oluşuyor. Geniş silah yelpazesinden takımınıza seçimler yapabiliyorsunuz. Tabancalar, keskin nişancı tüfekler, makinalı tüfekler, el bombaları, roketatarlar gibi bir çok silah arasından seçim yapabiliyorsunuz. Ayrıca bu silahlara isteğiniz dahilinde dürbün ve susturucu gibi eklentiler yapabiliyorsunuz.

Takım kaptanı olarak elemanlarınıza emir verebiliyorsunuz. "Git, Dur, Saldır, Takip Et" gibi komutları uygulayabiliyorsunuz. Sağ üst köşede bulunan isim listesinden istediğiniz elemana komutlar verebilirsiniz.

Kaptan olduğunuzdan dolayı, daha geniş yetkilere de sahipsiniz. "Tab" tuşuna bastığınızda bulunduğunuz bölgenin gerçek zamanlı haritasını görebiliyorsunuz. Düşmanlarınızı bu haritadan görebilir, yerlerini tespit edebilirsiniz. Bu harita üzerinden adamlarınıza "Git" komutu vererek saldırı düzenleyebilirsiniz. Tabi bu noktada uygulayacağınız strateji de çok önemli bir rol alıyor. 3 adamınızı da en verimli şekilde kullanarak zafere koşabilirsiniz.

Sesler de oldukça iyi hazırlanmış. Film standartları düzeyinde hazırlanmış ses kalitesini hemen anlıyorsunuz. Silah ve patlama sesleri oldukça gerçekçi yapılmış.

Ghost Recon: Advanced Warfighter, çoklu oyuncu (multi-player) desteğine de sahip. Arkadaşlarınızla oynarken ister kaptan olur, ister olmazsınız. Eğer kaptan değilseniz, kafanıza göre hareket edemiyorsunuz. Takım kaptanının verdiği direktifleri gerçekleştirmek zorundasınız. Kaptan ölürse, oyun sona eriyor. Dolayısıyla kaptanı en iyi şekilde korumalısınız.

Genel olarak oyuna bakacak olursak, Ghost Recon: Advanced Warfighter piyasadaki en kaliteli grafiklere sahip FPS simülasyonlarından biri. Oyunu en yüksek kalitede oynayabilmeniz için, yüksek sistem gereksinimine sahip olmanız gerekiyor. Yüksek sistem gereksinimi isteyen oyundan tam zevk alabilmeniz için, bir oyun canavarına sahip olmalısınız.

Minimum Sistem Gereksinimleri :
  • 2 GHz Pentium IV ya da eşdeğeri
  • 1 GB RAM
  • 5 GB boş hard disk alanı
  • NVIDIA GeForce 6/7 ya da ATI Radeon 9600-9800/X

    Anahtarlar:Ghost Recon: Advanced Warfighter indir,Ghost Recon: Advanced Warfighter download,Ghost Recon: Advanced Warfighter indir,Ghost Recon: Advanced Warfighter çek,Ghost Recon: Advanced Warfighter,Ghost Recon: Advanced Warfighter mp3,Ghost Recon: Advanced Warfighter şarkı sözü,Ghost Recon: Advanced Warfighter film indir,Ghost Recon: Advanced Warfighter film,Ghost Recon: Advanced Warfighter açıklama,Ghost Recon: Advanced Warfighter bul,Ghost Recon: Advanced Warfighter video,Ghost Recon: Advanced Warfighter bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Ghost Recon: Advanced Warfighter
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Medal Of Honor: Allied As
    Savaşan FATİH
    Diner Dash
    Magic Snake Game
    WarPath
    Bikez II
    Battlefield 2 - Gulf of O
    Bud Redhead - The Time Ch
    Yüksek FPS Modelleri
    Invaders
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır