HDD Scan and Repair indir,download,yükle - Bakım - Onarım - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Bakım - Onarım » HDD Scan and Repair
   HDD Scan and Repair
  Boyutu : 1.25 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : SalvationDATA Technology, Inc.
  Ekleme Tarihi : 07-02-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Uzunca bir süre kasamızda çalışan sabit sürücülerimiz, biz fark etmesek de bir süre sonra aşırı ısınma ve sürekli veri yükleme sonucu bozulmaya başlarlar. Bilgisayarımız yavaşlar, dosyalarımız açılmamaya başlar, mavi ekran hataları sık belirir ve bir gün bilgisayarımız hiç açılmaz. Servise götürdüğümüzde ise acı bir sonuç bizi bekler. Sabit sürücümüz bozulmuştur, önemli tüm verilerimiz gitmiştir ve en kötüsü de bu verilerimizi yüksek paralar ödeyemedikten sonra kurtaramayacağımız gerçeğidir.

İşte HDD Scan, bu durumda sizin kurtarıcı meleğiniz olmayı vaat ediyor. Program özellikle ücretsiz oluşu ile ilgi çekse de, 136 GB`tan büyük sabit sürücüleri bile tanıyıp kontrol edebiliyor, üstelik anakartınızın desteği olmasa bile.

Program sadece IDE sürücüleri için çalışabiliyor, yani bozulan bir SATA sürücünüzü tamir edemiyorsunuz. Tabi, SATA destekli bir sabit sürücünün daha yeni olduğunu varsayarsak şimdilik bu bir eksiklik olarak görülmemeli.

Yazılım, BIOS`tan bağımsız olarak çalıştığından ölü gözüken sabit sürücüleriniz bile tanınabiliyor. Yüksek hızlı ve kolay kullanıcı arabirimli program ile sabit sürücünüzün işe yarayan tüm bölümleri elden geçiriliyor. Bozuk bölümler hızla atlanıyor ve kurtarılabilecek tüm veriler, hatta kimi durumlarda tüm sabit sürücünüz tekrar hayata döndürülüyor.

HDD Scan ile sabit sürücünüzün öldüğünü söyleyen ve verilerinizin ancak yüksek miktarlar ödenerek tamir edilebileceğini belirten servisinize, kendi imkanlarınız ile neler başarabileceğinizi artık gösterebilirsiniz.

Önemli Not : Program, yapısı gereği bir imaj dosyası olarak geliyor. Bu imaj dosyasını CD yazma programınız ile CD`nize sistem CD`si olarak yazdıktan sonra bilgisayarınızı bu CD ile başlatmanız yeterlidir. HDD Scan başlangıçta çalışacak, tüm sabit sürücülerinizi tarayacak ve kurtarılabilecek veya onarılabilecek tüm verileri size sunacaktır.

Anahtarlar:HDD Scan and Repair indir,HDD Scan and Repair download,HDD Scan and Repair indir,HDD Scan and Repair çek,HDD Scan and Repair,HDD Scan and Repair mp3,HDD Scan and Repair şarkı sözü,HDD Scan and Repair film indir,HDD Scan and Repair film,HDD Scan and Repair açıklama,HDD Scan and Repair bul,HDD Scan and Repair video,HDD Scan and Repair bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
HDD Scan and Repair
SEÇMECE PROGRAMLAR
FinalData Standart
Super Utilities Pro
Photo Recovery Genius
XPepius
Ultimate Data Recovery
PC Pitstop Optimize
FreeRAM XP Pro
Free Window Registry Repa
Kernel Word - Repair Corr
Advanced System Cleaner
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır