Heroes of Annihilated Empires indir,download,yükle - Strateji - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Strateji » Heroes of Annihilated Empires
   Heroes of Annihilated Empires
  Boyutu : 208 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/XP
  Üretici Firma : GSC Game World
  Ekleme Tarihi : 28-05-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Hiç efsaneler, destanlar, elfler, cüceler, cinler, ejderhalar gibi yaratıkların ve masallarda adı geçen tüm üstün yeteneklere sahip varlıkların nereden ortaya çıktıklarını merak ettiniz mi? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyenlerdenseniz, fantastik hayalleriniz varsa; acaba gerçekten bir yerlerde var olabilir mi diyorsanız ve gerçekten de doğaüstü olaylara inananlardansanız, Heroes of Annihilated Empires dünyasında bir tura çıkmak gerçekten de hoşunuza gidecektir.

Bu oyunda, sadece pek az kişinin hatırladığı efsanelerde yaşayan doğaüstü varlıkların dünyalarına açılan bir kapının önünde başlıyoruz maceramıza. Oldukça gizemli bu büyüsel dünyanın neden insanlığa yasaklandığını ve bu büyülü evrene açılan anahtarı bulup sır perdesini aralamayı başarmaya çalışıyoruz. Orjinal oyun 3 bölümden oluşuyor. Biz, bu Deneme sürümünde ilk bölümün sırlarını çözmeye çalışacağız.

Bölüm 1 : İlk bölümde Atlans türlerini ve ölümsüzlerin gömülü dünyalarının sırrını çözmeye çalışıyoruz. Oyundaki esas kahramanımız Elhant adındaki bir elf. Elhant ile atılacağımız bu macerada dostluğu, düşmanlığı, yardımlaşmayı, sevgiyi ve ihaneti tüm çıplaklığıyla tanıyacağız. Tabiki yolumuz oldukça zorlu olacak, ölümsüzler diyarından gelen devasa ordular, Atlans ırkı direnişçileri, her zaman karşımıza çıkıp aniden saldırabilecek Goblinler, Orklar, Devler, eski zamanlardan hayatta kalabilen Elf kahramanları ve dahası, Atlans dünyasında bizleri bekliyor olacaklar.

Elhant olarak bu tehlikeli dünyada tek yardımcımız ünlü Elf komutanı Monfor Bylal`in kızı Lana olacak. Druid adındaki eski zaman büyücüleri tarafından yetiştirilen bu güzel Elf kızı, maceramızda büyü yeteneği ile yanımızda yer alacak. Elhant da macerası sırasında daha da güçlenerek, Atlans`ın gizemli dünyasında ölüleri diriltebilme gibi birçok büyüyü öğrenip efsanevi bir Elf savaşçısı olma yolunda ilk adımlarını atacak.

Acaba Atlans diyarındaki serüvenimizde, buzullar ülkesine ulaşabilecek, alabildiğine karanlığın hüküm sürdüğü topraklardan Güneşin krallığına varabilecek ve istemeden açtığımız öbür dünyanın kapılarını zamanında kapatmayı başarabilecekmiyiz ? Hepsi ve daha fazlası Heroes of Annihilated Empires `ta sizleri bekliyor...

Ayrıntılı Özellikler :

  • Savaş meydanında görebileceğimiz yüzlerce savaşçı birimi
  • Oldukça detaylı animasyonlar
  • Dahili karakter yapılandırması ve morfaj teknolojisi ile kendiliğinden değişen karakterler ve yapılar
  • Serbest kamera kipi ile çok daha rahat görüntü imkanı
  • 4 değişik ırk, her ırka özel onlarca büyü, yetenek ve eşya
  • 12 kahraman, 12 klan, 100 farklı birim ve 150 farklı yapı bu oyunda
  • 150`nin üzerinde sihirli eşya ve 100 farklı büyü biçimi
  • 50`nin üzerinde büyü kartı ile büyü kombinasyonları da oluşturabilme
  • Tekli oyuncu kipinin yanında 7 oyuncuya kadar da çoklu oynama imkanı
  • Tamamen farklı tip ve özelliklerde karakterler de geliştirebilme imkanı
  • Oldukça gelişmiş yapı kaplamaları ve 3 boyutlu görünümler


  • Önemli : Oyun, gerçekten de oldukça üstün grafiklere sahip. Aslında, son zamanlarda rastladığımız en komplike tasarımlı yapım olduğu için, gerçekten de üst sınıf bir bilgisayara sahipseniz indirmenizi öneriyoruz. Biz denemelerimizde Pentium 4 1.6 Ghz işlemcili Geforge 5200`lük bir ekran kartı barındıran bir bilgisayarda oyunu oldukça yavaş biçimde oynayabildik. Bu yüksek işlem gücünü kaldırabilecek bir bilgisayarınız yoksa, daha hafifletilmiş bir sürümünü beklemenizi öneririz.

    Anahtarlar:Heroes of Annihilated Empires indir,Heroes of Annihilated Empires download,Heroes of Annihilated Empires indir,Heroes of Annihilated Empires çek,Heroes of Annihilated Empires,Heroes of Annihilated Empires mp3,Heroes of Annihilated Empires şarkı sözü,Heroes of Annihilated Empires film indir,Heroes of Annihilated Empires film,Heroes of Annihilated Empires açıklama,Heroes of Annihilated Empires bul,Heroes of Annihilated Empires video,Heroes of Annihilated Empires bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Heroes of Annihilated Empires
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Age of Empires II: The Ag
    Age Of Empires
    SpellForce 2 – Shadow War
    Schiffbruch
    Impossible Creatures
    Capitalism
    Cultures 2: The Gates of
    Far West
    Age of Mytholoy: The Tita
    Battle Ships
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır