HtmlToExe Professional indir,download,yükle - Çeşitli Araçlar - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Çeşitli Araçlar » HtmlToExe Professional
   HtmlToExe Professional
  Boyutu : 3.88 Mb
  Kullanım Süresi : 5 dosya oluşturma
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP
  Üretici Firma : harikasite.com
  Ekleme Tarihi : 28-01-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden:HtmlToExe ile web sayfalarını rahatlıkla .exe haline getirebiliyorsunuz. Böylece herhangi bir uygulama olmadan web sayfalarınızı rahatlıkla açabiliyorsunuz. Program .exe işlemi yaparken şıkıştırma da yaptığından sayfalarınızın daha az yer kaplamasını sağlar. Ayrıca programın görsel şeklide mükemmel.

Gelişmiş temaları hem yapacağınız .exe için hem de program için kullanabilirsiniz. Exe yapacağınız dosyaları rahatlıkla seçebiliyorsunuz. Program hem İngilizce hem de Türkçe özelliği bakımından gerçekten çok avantajlı. Yapacağınız .exe içinde dil seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

PROFESSIONAL SÜRÜMDEKİ ÖZELLİKLER
  • Dosyalar daha rahat seçiliyor: Yapacağınız .exe dosyalara, ekleyeceğiniz web sayfalarınızı çok rahat bir şekilde ekleyebiliyorsunuz. İstediğiniz web sayfasının index dizinini eklemeniz yeterli. Gerisini program otomatik olarak buluyor ve .exe ye ekliyor.
  • EXE dosyalara müzik ekleme: Yapacağınız .exe dosyalara mp3,wav,mid formatlı müzikler ekleyebiliyorsunuz. Eklediğiniz .exe dosyalara müzik paneli koyarak kullanıcının rahat bir şekilde müziği açıp kapatmasını sağlayabiliyorsunuz.
  • EXE dosyaların açılışına resim ekleme: Yapacağınız .exe dosyalara jpeg formatlı resimler koyabiliyorsunuz. Resimlerin açılışına 150 farklı geçiş efekti koyabiliyorsiniz. Böylece yaptığınız .exe dosyalar daha mükemmel gözüküyor.
  • EXE dosyaların açılışa progressbar koyma: Yapacağınız .exe dosyaların açılışına resimle beraber ya da ayrı olarak ilerleme göstergesi koyabiliyorsunuz. Böylece kullanıcı .exe dosyayı açarken yükleme zamanını rahatlıkla görebiliyor.
  • EXE dosyaların açılışa şifre koyma: Yapacağınız .exe dosyalara dilediğiniz şifreyi koyabiliyorsunuz. Böylece yaptığınız .exe `nin izinsiz kullanımını engelleyebiliyorsunuz.


  • Anahtarlar:HtmlToExe Professional indir,HtmlToExe Professional download,HtmlToExe Professional indir,HtmlToExe Professional çek,HtmlToExe Professional,HtmlToExe Professional mp3,HtmlToExe Professional şarkı sözü,HtmlToExe Professional film indir,HtmlToExe Professional film,HtmlToExe Professional açıklama,HtmlToExe Professional bul,HtmlToExe Professional video,HtmlToExe Professional bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    HtmlToExe Professional
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Powerful Cookies
    Net Launch
    AnalogX HyperTrace
    GoldSoft İnternet Adres B
    Picture Ace
    Mozilla Suite (Türkçe)
    Örütfat
    Personal Weblist
    TopDog search Analyzer
    GMail Drive
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır