InstallAware Studio Admin indir,download,yükle - Kurulum - Kaldırım - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Kurulum - Kaldırım » InstallAware Studio Admin
   InstallAware Studio Admin
  Boyutu : 200 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : InstallAware
  Ekleme Tarihi : 02-02-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
InstallAware Studio Admin 5.01 (SP1) kısa tanımıyla bir kurulum hazırlama programıdır. Ancak bu tanım InstallAware Studio Admin için biraz yavan kalır. Öyle ki program aracılığıyla hem kod hem de grafik tabanlı kurulum dosyalarını sihirbazlar yardımıyla hazırlayabilir, bu dosyaları ister MSI(Windows Installer), ister Exe(Self Executable) formatında dağıtabilir, programlarınızın .Net, Java, SQL vb. ortamlarda çalışabilmesi için gerekli ön yüklemeleri program sayesinde ekleyebilir, kurulum dosyalarınıza Merge Modülleri dahil edebilir, dil seçenekleri ekleyebilir, zengin diyalog şablonlarından istediğinizi seçerek profesyonel görünüm ve içerikli kurulum dosyaları hazırlayabilirsiniz. Program ön tanımlı olarak Ingilizce dil seçeneğiyle geliyor. Yüklemeleriniz için dil dosyasını translate(çeviri) işlemine tabi tutmanız gerekiyor. Kişisel fikrim olarak 5 üzerinden 6 verebileceğim ender programlardan bir tanesi diyebilirim. Tek dezavantajı ise çalışması için minimum 1024*768 çözünürlük istemesi. Bu zorunluluk programı kurmak istediğinizde de ortaya çıkıyor.
Boyutuna bakarak aldanmamanızı öneririm.Program boyutunun ve 1499$ lık fiyatının hakkını veriyor. Deneyin pişman olmayacaksınız.

Not:Yükleme işleminin başlaması için gerekli şifre:`ponderosa` dır.Bu Bu şifre serial değildir.Programı tam sürüm kullanabilmek için mutlaka satın almalısınız.

Anahtarlar:InstallAware Studio Admin indir,InstallAware Studio Admin download,InstallAware Studio Admin indir,InstallAware Studio Admin çek,InstallAware Studio Admin,InstallAware Studio Admin mp3,InstallAware Studio Admin şarkı sözü,InstallAware Studio Admin film indir,InstallAware Studio Admin film,InstallAware Studio Admin açıklama,InstallAware Studio Admin bul,InstallAware Studio Admin video,InstallAware Studio Admin bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
InstallAware Studio Admin
SEÇMECE PROGRAMLAR
Install-Us
1x SoftPre Eklentisini Ka
Install Maker
MG UnInstaller Premium
Smart Install Maker
Wise Setup
CreateInstall Free Editio
Cleanse Uninstaller
Setup Generator
Norton Removal Tool
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır