İş Takibi indir,download,yükle - Veritabanı - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Veritabanı » İş Takibi
   İş Takibi
  Boyutu : 742 Kb
  Kullanım Süresi : 15 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Burhan Mustafa Tanış
  Ekleme Tarihi : 29-05-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden: Bu programın hedef kitlesi öncelikli olarak web programcıları sonra bilgisayar programcılarıdır. Web tasarımı yaptığınız birçok şirket ve kuruluşun bilgilerini düzenli olarak saklama ihtiyacını gidermeye yarıyor. Hazırladığınız firmaların web site bilgilerini (ftp yolu, şifre, müşterinin telefonu, adresi) gibi bilgileri saklamanın yanında siteyi hazırladığınız ücreti ve masrafı (host-domain ücreti gibi) girerek, hangi işi ne kadara yaptığınızı takip edebiliyorsunuz.

Programın genel kısmında da şu ana kadar kazandığınız toplam para, aktif olan işler ve beklemede olan işleri takip edebiliyorsunuz. Böylece web programcılarının, iş bilgilerini düzenli ve esnek olarak takip edebilmelerini sağlıyor.

Yedekleme Sistemi: Ayrıca Ayarlar kısmından masaüstüne veritabanını çıkararak USB flash disk veya cd’ye bilgilerinizin yedeğini kolayca alabilirsiniz. Sistem veritabanını şifrelemiyor, bunu ayrıca Burhan Mustafa Tanış`ın yapmış olduğu sitemizde bulunan Şifreleyici programıyla programımı kullanarak elle veritabanı dosyasını şifreleyip web sunucunuzda bile yedeğini saklayabilirsiniz.

Genel Özellikleri:
Listeleme kısmında “aktif olanlar”, “beklemede ve bitenler”, “iş adına göre” şeklinde 3 tür öncelikli liste sorgusu alabilirsiniz. Böylece işleri takip etmenize yardımcı olur. Aynı yerden(listeleme kısmı) Izgara üzerinde değişiklikleri yaparak hemen kaydedebilirsiniz.

Programın bir diğer özelliği, açılışına şifre koyabilmeniz. Böylece başkalarının bilgilerinizi izinsiz kurcalamasını önleyebiliyorsunuz. Bu şifre koymayı (Ayarlar kısmından yapabilirsiniz). Ayrıca belirtmekte fayda var; şifre sistemi orta derecede olup sadece program açılışına konuyor. Veritabanını şifrelemiyor.

Anahtarlar:İş Takibi indir,İş Takibi download,İş Takibi indir,İş Takibi çek,İş Takibi,İş Takibi mp3,İş Takibi şarkı sözü,İş Takibi film indir,İş Takibi film,İş Takibi açıklama,İş Takibi bul,İş Takibi video,İş Takibi bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
İş Takibi
SEÇMECE PROGRAMLAR
Excel 2002 Eklentisi: Rap
Drs2000 - Dershane Otomas
Özlük Bilgileri Veri Taba
Veteriner Klinik Modülü
Market, Perakende Otomasy
Infodex Pro
Trafik Tescil
Afet/Yardım Koordinasyon
Book Library
Kooperatif Üye Takip Modü
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır