JkDefrag indir,download,yükle - Dosya - Sürücü Yönetimi - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Dosya - Sürücü Yönetimi » JkDefrag
   JkDefrag
  Boyutu : 392 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP/Vista
  Üretici Firma : J. C. Kessels
  Ekleme Tarihi : 17-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Disklerinizdeki dağılmış dosya parçalarını birleştirerek disklerinizin performansını ve ömrünü artırmaya yarayan dosya birleştirme (defrag) yazılımları arasında oldukça başarılı olan, ücretsiz ve küçük boyutlu bir programdır.

JkDefrag, ücretsiz olmasına rağmen, alanındaki pek çok ücretli yazılımı bile geride bırakan performansı ile dikkat çeken bir yazılım. Windows ile birlikte gelen disk birleştirici ve diğer benzeri yazılımların yeterince birleştiremediği diskleri başarılı bir şekilde birleştirebiliyor. Aradaki farkı önce Windows`un kendi disk birleştiricisini kullanıp, sonra JkDefrag`ı çalıştırarak, ekranda görünen disk kümesi haritasından (dosya parçacıklarının disk yüzeyindeki dağılımını gösterir) rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Yazılımın tek eksiği gelişmiş ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olmaması. Dosyayı indirip açtığınızda karşınıza 4 adet çalıştırılabilir program çıkar. JkDefrag.exe programı basit bir grafik arayüzden oluşan temel programdır. Çalıştırdığınızda bilgisayarınızda takılı olan tüm sabit disklere analiz, birleştirme ve optimizasyon işlemleri uygulanır. JkDefragCmd.exe dosyası ise yazılımın konsoldan (Dos komut satırı) çalışan hali. Zamanlanmış görevler ile düzenli olarak programı çalıştırmak veya diğer yazılımlar altında programı çalıştırmak veya programı grafik arayüze ihtiyaç duymadan çalıştırmak isteyenlere hitap ediyor. Diğer JkDefragScreenSaver.exe ve .scr dosyaları ise, programın ekran koruyucu şeklinde çalışmasını ve birleştirme işlemini bu esnada yapmasını isterseniz kullanabileceğiniz şeklidir.

Program profesyonel kullanıcılar için birçok değişken seçeneği de sunuyor.
Programın kullanımı tamamen güvenlidir. Programı istediğiniz anda yarıda bırakabilir, kapatabilirsiniz. Diskinizde veri kaybına yol açmaz.

Programı kullanmadan önce:
  • Bilgisayarınızdaki tüm gereksiz dosyaları (geçici dosyalar, geçici internet dosyaları vs) silin. Bu konuda sitemizden bazı yazılımlar da bulup kullanabilirsiniz.
  • Sisteminizi yeniden başlatın. Bu sayede kullanımdaki bazı dosyalar ve şişkinleşmiş windows takas alanı serbest kalacak ve bu şekilde onlar da birleştirilebilecektir.
  • İşlemin daha hızlı olması için virüs koruma programlarınızı ve sürekli disk işlemleri yapan diğer programları (veritabanı sunucusu vs.) kapatın.
  • Programı zamanlanmış görevlere dahil ederek düzenli aralıklarla (günlük veya haftalık) çalışacak şekilde ayarlayın.
  • Bu şekilde yazılımdan en iyi verimle yararlanabilir, bilgisayarınızın hızını ve disklerinizin ömrünü artırabilirsiniz.

    Anahtarlar:JkDefrag indir,JkDefrag download,JkDefrag indir,JkDefrag çek,JkDefrag,JkDefrag mp3,JkDefrag şarkı sözü,JkDefrag film indir,JkDefrag film,JkDefrag açıklama,JkDefrag bul,JkDefrag video,JkDefrag bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    JkDefrag
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    NTFS4DOS
    Get Type2
    Dokuman
    FileRescue Pro
    PDF2Text Pilot
    Shrinker
    DocCommander
    Recover My Files
    PhotoSort
    Mihov DiskFree
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır