Lara Croft Tomb Raider: Legend indir,download,yükle - Aksiyon - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Aksiyon » Lara Croft Tomb Raider: Legend
   Lara Croft Tomb Raider: Legend
  Boyutu : 475 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Eidos Interactive
  Ekleme Tarihi : 05-04-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Efsanevi Tomb Raider serisinin son oyunu karşımızda!

Core Design`in 10 yıl önce başlattığı Tomb Raider serisi, son oyunuyla; ama başka bir yapımcıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Core Design`in 6 oyundur başarısızlığı, artık yayıncı Eidos Interactive`in sabrını taşırmıştı. Eidos, bu efsaneyi bitiremezdi; dolayısıyla başka bir yapımcıya verecekti bu önemli görevi... Kim efsaneyi layiğiyle sürdürecekti?

Eidos, geçtiğimiz aylarda efsaneyi sürdürmek ve yeni oyunlar yapmak için yaklaşık 200 kişiyi bir araya getirerek Amerika`daki tek ve en büyük oyun stüdyosu olan Crystal Dynamics`i oluşturdu. Daha önceden Legacy of Kain: Defiance, yeni olarak ise Project: Snowblind gibi başarılı oyunlar geliştiren Crystal Dynamics kadrosuna, Core Design`den de eleman alarak 7. oyun olan Lara Croft Tomb Raider: Legend`ı yapmaya başladı.

Lara Croft Tomb Raider: Legend, deneme sürümüyle karşımızda! 11 Nisan 2006`da karşımıza çıkacak olan oyunu, deneme sürümüyle az da olsa tanımış olduk.

Lara Croft Tomb Raider: Legend`da ilk dikkatimi çeken, yenilenen Lara Croft oldu. Oyunun ana karakteri olan Lara Croft, bir hayli değişmiş. Saçları, derin bakışları ve fiziği oldukça güzelleştirilmiş. Yapımcı, sıkça detaya inerek günümüz teknolojisini yakalamaya çalışmış ve bu bağlamda Lara Croft`un görünümünü geliştirmiş.

Lara Croft`un yanı sıra oyunun grafikleri de hayli geliştirilmiş. Oyunda sıkça detaya inilerek, canlı ve keskin tonlar kullanılmış.

Aynı şekilde animasyonlar, hareketler ve etkileşimde de çok fazla detaya inilerek yenilikler yapılmış. Lara Croft, her zamanki gibi atletik ve cesur. Oyunun getirdiği yeni hareketler ve dövüş stilleri, Lara Croft`un farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

Görsel ve yapısal açıdan yeniliklerin dışında, birçok yenilik mevcut. Eski oyunlarda da bulunan tabanca (pistol), el bombası, dürbün, fener ve iletişim aracının yanı sıra manyetik tutunma cihazı adı verilen bir araç yeni oyunla karşımıza çıkıyor.

Gerçekçilik adına da önemli bir yenilik yapılmış. Artık eskisi gibi, Lara Croft`un elinde silah olmasına rağmen belindeki silah bölmesinde silah görünmeyecek, elinizde bombanız varsa veya hiç bombanız kalmadıysa Lara Croft`un belinde bomba bulunmayacak. Bu yenilik de gösteriyor ki, yeni yapımcı oyunun gerçekçiliğini de düşünmüş ve eski oyunlardaki hataları gidermiş.

Anlaşılan Lara Croft Tomb Raider: Legend için epeyce emek harcanmış. Oyun, deneme sürümünden de anladığımız kadarıyla umut vaat ediyor. Merakla çıkacağı günü bekliyoruz.

Minimum Sistem Gereksinimleri :
  • Pentium 3 1.0Ghz ya da Athlon XP ve dengi
  • 256MB RAM
  • 100% DirectX 9.0c uyumlu 64 MB 3D ekran kartı ile TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 serisi)
  • Microsoft Windows 2000, XP
  • Microsoft Windows 2000/XP uyumlu ses kartı (100% DirectX 9.0c uyumlu)
  • Dört kat hızında (4x) DVD-ROM sürücüsü
  • 9.9GB boş disk alanı
    100% Windows 2000/XP uyumlu fare ve klavye

    Önerilen Sistem Gereksinimleri :
  • Pentium 4 3.0Ghz ya da Athlon XP dengi
  • 1GB RAM
  • 100% DirectX 9.0c uyumlu 512 MB 3D ekran kartı (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800)
  • Microsoft Windows 2000/XP uyumlu ses kartı (100% DirectX 9.0c uyumlu)
  • Sekiz kat hızında (8x) DVD-ROM sürücüsü ya da daha hızlısı
  • 9.9GB boş disk alanı

    Anahtarlar:Lara Croft Tomb Raider: Legend indir,Lara Croft Tomb Raider: Legend download,Lara Croft Tomb Raider: Legend indir,Lara Croft Tomb Raider: Legend çek,Lara Croft Tomb Raider: Legend,Lara Croft Tomb Raider: Legend mp3,Lara Croft Tomb Raider: Legend şarkı sözü,Lara Croft Tomb Raider: Legend film indir,Lara Croft Tomb Raider: Legend film,Lara Croft Tomb Raider: Legend açıklama,Lara Croft Tomb Raider: Legend bul,Lara Croft Tomb Raider: Legend video,Lara Croft Tomb Raider: Legend bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Lara Croft Tomb Raider: Legend
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Little Fighter 2
    Arkanoid
    Quake 4
    Bumpex
    get SADDAM
    Atomic Cannon
    Movie Studio Boss
    Blackhawk Striker
    Mage Bros.
    Super Street Fighter 2 Tu
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır