MainConcept MPEG Encoder indir,download,yükle - Ses/Görüntü Dönüştürücüler - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Dönüştürücüler » MainConcept MPEG Encoder
   MainConcept MPEG Encoder
  Boyutu : 13 Mb
  Kullanım Süresi : Filigran
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/XP
  Üretici Firma : MainConcept AG
  Ekleme Tarihi : 20-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
MainConcept MPEG Encoder bir video biçimi dönüştürme yazılımıdır.

Yazılım temelde video görüntülerini birbirlerine dönüştürmeye yarıyor gibi görünse de, aslında küçük boyutuna rağmen inanılmaz işler başarmaktadır. Çoğu zaman elimizdeki avi veya dvd görüntülerini mpeg biçimine (formatına) çevirdiğimizde kalitesinden ödün verildiği için görüntü iyi olmaz... Gelin bu programın nasıl harikalar yarattığına birlikte göz atalım.

Yazılım temelde video görüntülerini birbirlerine dönüştürmektedir. Çevirme kabiliyetleri arasında MPEG, AVI, DV, DIF, MPG, MPA, MPV, DAT, VOB, M2V, M2A, M1V, M1A, MMV, MZL, IFO, MOV, DVD, MPEG1, MPEG2, VCD, HD1, HD2, D10 (30,40,50 Mbit), DVB, MMV, DVHS, ATSC, ATSCHI çevirileri bulunmaktadır.

Basit ve anlaşılır bir arayüze sahip olan yazılım ilk açıldığında sade bir arayüzle kullanıcı karşısına gelmektedir. İlk aşamada Video kaynağının yeri sorulmaktadır(Video source). Buradan çevirmek istediğiniz video biçimini kaynağından seçmek için aç (open) tuşuna basmanız ve çevirmek istediğiniz video görüntüsünü seçmeniz yeterlidir.

Çevirmek üzere video biçimini seçtiğinizde otomatik olarak ses (audio) ve dosya çıktısı (Output file) yazılım tarafından belirlenecektir. Eğer dışarı çıktısını alacağınız yeri siz belirlemek isterseniz gözden geçirme (browse) tuşuna basmanız ve istediğiniz yeri seçmeniz yeterli olacaktır.

Çıktı biçimi (output format) bölümünden istediğiniz biçim türünü seçebilirsiniz. Video tarz(video mode) bölümünden çıktı biçimini seçebilir veya otomatik bırakabilirsiniz. Bizim tavsiyemiz otomatik olarak bırakmanızdır. Diğer bölümlerde yazılım en iyi tarzı kendisi seçtiği için değişikliğe ihtiyacınız yoksa olduğu gibi kalmasında fayda vardır.

Artık yazılım, çevirme işlemi için hazır haldedir. Tek yapmanız gereken şey en alt bölümde bulunan dönüştür (convert) tuşuna basmanız olacaktır.

Seçenekler (options) bölümüne tıkladığımızda orjinal büyüklükte önizlemeyi göster (show preview in original size) bölümünün sekmesini işaretlediğimizde yazılım bize seçmiş olduğumuz görüntünün gerçek durumunu açarak gösterir.

Alanları gösterin (show fields) sekmesini seçtiğimizde görüntü çift çıkışlı (stereo) ise görüntüyü iki kanallı olarak gösterecektir.

İşte diğer yazılımlarla arasında bulunan en iyi farklardan birisi de şekillendir (Tools) bölümde bulunan yakalama (capture) bölümüdür. Burada inanılmaz ama görüntü yakalama(capture) bölümünü açarak eğer bir TV kartınız veya bilgisayara bağlantılı TV görüntü cihazınız, kablolu TV gibi imkanınız varsa bu yazılım yardımıyla görüntüleri kaliteli bir biçimde bilgisayarınıza kaydedebilir ve istediğiniz biçimde görüntüyü birbirine çevirebilirsiniz. Görüntü yakalama cihazını (Video capture devices) ve ses yakalama cihazını (audio capture devices) seçmeniz yeterli olacaktır. Alt bölümde bulunan kurulum (setup) sekmesine tıklayarak karşınıza gelen menüden görüntü veri girişi(video input) nden görüntü türlerini seçebilirsiniz. Uzatılmış kurulum (Extended setup)bölümünden standart TV görüntüsünü seçebilirsiniz. Çeviri ayarlama dosyası (set capture file)bölümünden daha önce kaydettiğiniz görüntüyü seçerek üzerinde oynama yapabilirsiniz. Son olarak görüntü yakalama (start capture) tuşuna basarak TV kaynağından görüntüyü bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Editör Notu:
Bu yazılım ile DVD`den MPEG1`e çevirdiğim video biçiminde -inanılmaz ama- kalite açısından neredeyse hiç fark yoktu. DVD seyreder gibi kaliteli biçiminde VCD izleme imkanına sahip olduğumu ve bu yazılımın beni çok şaşırttığını söylemeliyim. Gerçekten son derece kaliteli çeviri yapan ender yazılımlardan birisi.

Not: Yazılımın demo olan bu sürümünde işlem yapılan videolara filigran ekleniyor ve video yakalamada kayıt yaparken 5 dakikalık bir kısıtlama bulunuyor. Eğer yazılımın özellik kısıtlaması olmayan lisanslı sürümünü almak istiyorsanız $149 ödeyerek yazılımı satın almalısınız.

Anahtarlar:MainConcept MPEG Encoder indir,MainConcept MPEG Encoder download,MainConcept MPEG Encoder indir,MainConcept MPEG Encoder çek,MainConcept MPEG Encoder,MainConcept MPEG Encoder mp3,MainConcept MPEG Encoder şarkı sözü,MainConcept MPEG Encoder film indir,MainConcept MPEG Encoder film,MainConcept MPEG Encoder açıklama,MainConcept MPEG Encoder bul,MainConcept MPEG Encoder video,MainConcept MPEG Encoder bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
MainConcept MPEG Encoder
SEÇMECE PROGRAMLAR
DVDCutter Stream and Mp3C
DVDx x64 exp1
SUPER ©
Blade Encoder
Xilisoft 3GP Video Conver
Apollo DivX to DVD Creato
1Click DVD Ripper
AxVideoConvert
MediaMonkey
DVD to VCD AVI DivX Conve
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır