McAfee AVERT Stinger for W32/Polip indir,download,yükle - Antivirüs - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Antivirüs » McAfee AVERT Stinger for W32/Polip
   McAfee AVERT Stinger for W32/Polip
  Boyutu : 1.09 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : McAfee, Inc.
  Ekleme Tarihi : 13-05-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
McAfee AVERT Stinger aracının W32/Polip`i temizleme amaçlı aracıdır. Bu araç W32/Polip ve varyantı olan W32/Polip!mem zararlılarını sistemden temizleme özelliğine sahiptir. Diğer özellikleri McAfee AVERT Stinger ile aynıdır.

McAfee AVERT Stinger bir virüs temizleme aracıdır. Kullanıcıların sistemlerine bulaşan popüler virüsleri ve varyantlarını bulma ve silme/temizleme özelliği ile mevcut güvenlik yazılımlarınızın yetmediği zamanlarda oldukça işe yarar bir araçtır. Şu unutulmamalıdır ki bu araç bir AntiVirus yazılımı değildir.

McAfee AVERT Stinger Aracının Kullanımı
*Aracı sisteminize indirdikten sonra simgesine tıklayarak açıyorsunuz. Kurulum gerektirmediğinden hemen kullanabilirsiniz.
*"Add"(Ekle) ya da "Browse"(Gözat) butonlarına basarak taranmasını sürücü ya da dizinleri seçiyorsunuz. Araç varsayılan olarak C sürücüsünü taramaktadır.
*"Scan Now"(Şimdi Ara) butonuna basarak taramayı başlatabilirsiniz. Araç tarama sırasında bulduğu virüsleri varsayılan olarak "onarma" ayarındadır. "Preferences"(Tercihler)>>"On Virus Detection" bölümünden istediğiniz ayarlamayı yapabilirsiniz.

Önemli Uyarı: McAfee AVERT Stinger aracını Windows XP/ME işletim sistemleri üzerinde kullanacak olanlar aracı kullanmadan önce Sistem Geri Yükleme özelliğini devre dışı bırakmalıdırlar.

Anahtarlar:McAfee AVERT Stinger for W32/Polip indir,McAfee AVERT Stinger for W32/Polip download,McAfee AVERT Stinger for W32/Polip indir,McAfee AVERT Stinger for W32/Polip çek,McAfee AVERT Stinger for W32/Polip,McAfee AVERT Stinger for W32/Polip mp3,McAfee AVERT Stinger for W32/Polip şarkı sözü,McAfee AVERT Stinger for W32/Polip film indir,McAfee AVERT Stinger for W32/Polip film,McAfee AVERT Stinger for W32/Polip açıklama,McAfee AVERT Stinger for W32/Polip bul,McAfee AVERT Stinger for W32/Polip video,McAfee AVERT Stinger for W32/Polip bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
McAfee AVERT Stinger for W32/Polip
SEÇMECE PROGRAMLAR
FixHapTime
Symantec Mydoom/Novarg Vi
RegDefend
Trojan.Vundo.B Removal To
FixOpsrv
W32.Klez Removal Tool
Win95.CIH virus cleaning
W32.Gibe@mm Removal Tool
ArcaVir
W32.HLLW.Anig Removal Too
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır