Melsis Cafe indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » Melsis Cafe
   Melsis Cafe
  Boyutu : 2.22 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Melsis Electronics
  Ekleme Tarihi : 18-04-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması : Program, sade bir Internet Kafe programı olduğundan kısaca bilgisayar kullanıcılarının kaldığı süreyi ve kullanım ücretini tutar.

•Program, açılabilecek hesaplar bakımından “Sınırlı” ve “Sınırsız” olmak üzere 2 seçenek sunar. Sınırlı Hesap, kullanıcının belli bir ücret veya belli bir süreliğine bilgisayarı kullanacağını önceden söyleyip, bu süre sonunda o kullanıcının süresinin dolduğunun uyarılacağı hesaptır. Sınırsız Hesap ‘da ise kullanıcıya herhangi bir kısıtlama getirilmez, kullanıcının istediği kadar kalabileceği hesaptır.

•Program, Sınırlı Hesaba sahip ve süresi dolmuş kullanıcılara Ana bilgisayara bağlı ağ üzerinden uyarı mesajı atabilme özelliğine sahiptir. Bu özellikten yararlanabilmek için hesap açarken “Bilgisayar Adı:” kısmına kullanıcının olduğu bilgisayarın adını doğru girilmesi yeterlidir. Bu ad, program tarafından saklanır, her hesap açılışına bir daha girmek zorunda kalmazsınız.

•Program, en kötü şartlarda dahi hesap bilgilerinizi kurtarabilme özelliğine sahiptir. Bunlar; elektrik kesintisi, kilitlenmeler, Windows Sistem zorlamasıyla programın sonlandırılması, Windows’ un kapatılması, Ctrl+Alt+Del ile açılan Görev Yöneticisi ile programı sonlandırma gibi durumlardır. Ayrıca hesap bilgilerinizi otomatik kaydetme (kurtarma) sıklığını da siz belirleyebilirsiniz.

•Renkli, 3B görünümlü bir arayüz ile hazırlanan program 9 farklı zemin rengi seçeneği sunar.

•Belli süre aralığında zemin renginin periyodik değişmesini de isteyebilirsiniz.

•Yeni Türk Lirası uyumludur.

•Windows® XP ile Tam Uyumludur. Program için en iyi görünüm ve en iyi çalışma performansı Windows® XP İşletim Sistemi ve 32 bit Renk Kalitesi altında alınır.

•Program normal çalışma anında çok çok az işlemci kullanacak şekilde tasarlandığından sisteminizin performansını düşürmez.

Anahtarlar:Melsis Cafe indir,Melsis Cafe download,Melsis Cafe indir,Melsis Cafe çek,Melsis Cafe,Melsis Cafe mp3,Melsis Cafe şarkı sözü,Melsis Cafe film indir,Melsis Cafe film,Melsis Cafe açıklama,Melsis Cafe bul,Melsis Cafe video,Melsis Cafe bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Melsis Cafe
SEÇMECE PROGRAMLAR
Video Kulüp
Room Arranger
Hasta Sevk Kağıdı
Pratik Pediatri (Çocuk Ha
Müşteri Takip-Kasa
Dugan Sigorta
CV Sender
iMagic Hotel Reservation
Optik
Kalibrasyon Takip Program
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır