Misafirhane Otomasyonu indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » Misafirhane Otomasyonu
   Misafirhane Otomasyonu
  Boyutu : 6.29 Mb
  Kullanım Süresi : 20 kullanım
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Bilforce Bilgisayar Yazılım
  Ekleme Tarihi : 21-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden : Bilforce Bilgisayarın üretmiş olduğu Türkiye`deki en gelişmiş ve geniş amaçlı misafirhane otomasyonudur.

Programın Sağladığı Kolaylıklar ve Faydalar
  • Programımızın ağ versiyonlarında Kullanıcı Tanımları özelliği mevcuttur. Bu özellik sayesinde kullanıcılarımız kendi yetkileri çerçevesinde programı kullanabilecek ve hiyerarşi kapsamında Misafirhanenin müdürü tüm yetkilere haiz olup bütün akış ve işleyişi yerinden izleyebilecektir.
  • Ağ ortamında, tüm odaların yatak kapasitesinin ve doluluk oranlarının online bir şekilde Rezervasyon Takibini tutar ve bu bilgileri işleyerek resepsiyon görevlisine misafiri hangi odaya yerleştirebileceği konusunda tavsiyelerde bulunur. Mevcut oda durumlarını ve Odaların aylık doluluk durum tablosunu şekil üzerinde görebilirsiniz. Odalar gerçeğine uygun bir görsellikle sizlere aktarılır. Ağdaki tüm lisanslı kullanıcılarımız bu bilgileri ortak olarak paylaşıp görebilirler.
  • Geniş Raporlama imkanı sayesinde; Oda Doluluk Raporu, Kalan Misafir Sayısı, Mesleksel Raporlama, Salon Kiralama Sayısı, Kahvaltı eden ve Yemek Yiyen Misafir Sayısı hakkında genel rapor ve istatistik bilgilerini alabilirsiniz.
  • Yapılan rezervasyon işlemlerinden sonra, gelen müşterilerin kimlik bilgileri alınarak bu bilgiler sağlıklı bir biçimde programa kaydedilir ve kolaylıkla Tarih, Ad, Kayıt Numarası gibi kriterlere göre sorgulanıp kişinin bilgilerinin dökümü yapılır. Gerektiğinde bu bilgiler tarihsel olarak XML dosyasına aktarılarak Emniyet Merkezine gönderilebilir. Programımız Emniyet Kimlik Bildirim programına uyumlu çalışmaktadır. Resepsiyonist’ in bilgileri iki kez girmesini ortadan kaldırır.
  • Konaklama ve Yemek Başlıkları altında iki farklı makbuz çıkartarak elle makbuz girme zahmetine son verir. Program makbuz no bölümünü kendisi ayarlar ve otomatik olarak arttırır.
  • Misafirin bilgileri girilirken TC.Kimlik numarasının bilinmemesi halinde öğren butonuna basmak suretiyle anında kişinin TC.Kimlik numarası öğrenilebilir.
  • Programımız YTL ve TL para birimlerinin her ikisini de desteklemektedir. Programın içinde yerleşik olarak YTL hesap makinemiz yer almaktadır. Tüm çevirim işlemlerinizi yapabilirsiniz.
  • Oda yerleşim planı sayesinde tüm odalarınızı kendiniz yaratabilir numaralandırabilir ve odalara dilediğiniz özellikleri atayabilirsiniz. Mesela kaç yataklı? Odanın türü; özel mi normal mi suit mi, oda numarası bilgileri gibi...
  • Personelin kişisel bilgilerini tutması için yerleşik Telefon Rehberi, Kartoteks ve Ajanda vardır.
  • Programın en kapsamlı bölümlerinden biri olan muhasebe bölümümüzde gelir ve gider takibizasyonu, Konaklama ve Yemek olmak üzere ayrı ayrı iki çeşit muhasebe defteri tutabilme özelliği, kredi kartlı işlemlerini otomatik olarak banka hesap hareketlerinden takip edip ay sonunda raporlama seçeneği imkanı, geniş YTL desteği, hızlı yazdırma özelliği ve şuan sayamadığımız daha pek çok özellik günlük hayatınızda sizlere kolaylık sağlayacaktır.
  • Programımızın; çıkan son sürümü kontrol etme yeteneği vardır. Bu sayede program her açılışta herhangi bir yenilik yapılmış mı diye kontrol eder ve eğer yapılmışsa kendini otomatik olarak günceller. Bu sayede her tür değişimi ve güncellemeyi ücretsiz olarak edinmiş olursunuz.

    Anahtarlar:Misafirhane Otomasyonu indir,Misafirhane Otomasyonu download,Misafirhane Otomasyonu indir,Misafirhane Otomasyonu çek,Misafirhane Otomasyonu,Misafirhane Otomasyonu mp3,Misafirhane Otomasyonu şarkı sözü,Misafirhane Otomasyonu film indir,Misafirhane Otomasyonu film,Misafirhane Otomasyonu açıklama,Misafirhane Otomasyonu bul,Misafirhane Otomasyonu video,Misafirhane Otomasyonu bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Misafirhane Otomasyonu
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    iMagic Hotel Reservation
    AKINSOFT Cd Market
    Dugan Trafik Tescil
    Room Arranger
    Şenkom Nakliye
    ÖĞRETMEN EVİ 2007
    Microm Acenta
    Optik
    4721 Sayılı Türk Medeni K
    Hesapçı
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır