Mophy Accents indir,download,yükle - Yazım Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Yazım Araçları » Mophy Accents
   Mophy Accents
  Boyutu : 1.77 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP/Vista
  Üretici Firma : Mophy Software
  Ekleme Tarihi : 04-09-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bilgisayarınızda yabancı harfleri yazma konusunda sıkıntı mı çekiyorsunuz? Elinizde Estonyaca bir yazı ya da Galce bir web sitesinde bulunan harfleri klavyeden yazamıyor musunuz? Mophy Accents ile kolayca, zamandan tasarruf ederek bunları yazabilirsiniz. Program sayesinde çeşitli dillerde yer alan bazı aksanlı harfleri hızlı ve kolay bir şekilde bulabilir; ayrıca bunu yazacağınız metne ekleyebilirsiniz.

Bilgisayarda büyük harfi yazmak için Shift key (üst karakter tuşu) ile yazılacak harfe aynı anda basılmasıyla büyük harf çıkar. Klavyede olmayan farklı dillere ait bir aksanlı harf yazılacaksa yine işiniz kolay. Alt Gr ile size yardım eder.

Mophy Accents 35 dili desteklemektedir. Bu dillere ait aksanlı harfler programın içinde tanımlanmıştır. Ayrıca kendi dilinizde de harf ekleyebilirsiniz. Program Hırvatça, Çekçe, Danca, Fince, Fransızca, Galce, Almanca, Yunanca, Macarca, İtalyanca, Norveççe, Portekizce, Rusça, Slovakça, İspanyolca, İsveççe, Arnavutça, Katalanca, Türkçe gibi 35 dili (alfabeyi) desteklemektedir. Programın hem içinden hem de yardım menüsünden bu dillere ait aksanlı harflerin listesine gözatabilirsiniz.

Örneğin, bir ä harfine ihtiyaç duydunuz. Alt Gr tuşuyla birlikte `a` harfine basın ve gelen pencereden istediğiniz küçük ä, ã, æ, å, á gibi harflere ya da aynı pencereden büyük À, Æ, Ä, Ã, Å gibi harflere ulaşabilirsiniz.

35 dile ait tüm harflerin aksanlı olanlarına kolay ve hızlı yoldan erişebilirsiniz. Örneğin, Fransızca aksanlı harflere ulaşmak için ayarlardan sadece Fransızca seçilirse Alt Gr+ `a`> harfine basıldığında gelen pencerede à, â, æ; `e` harfinin aksanları için é, è, ê, ë,æ, œ harflerine ulaşabilirsiniz.

Harflerin yanında çeşitli genel sembollere <, >, +, €, ®, ¥; matematik sembollerine +, -, *, / ; kesirli sembollere ⅛, ⅝ de erişebilirsiniz.

Programın `Options`> `Languages` yolundan tüm dilleri ya da sadece belirli dilleri seçebilirsiniz. Bunun için dillerin yanında bulunan kutuları onaylamanız yeterli olur.

Artık Mophy Accents sayesinde kod hatırlamadan, hızlı ve kolay bir şekilde 35 dile ait tüm aksanlı harfleri, matematik ve genel sembollere ait karakterleri yazabilirsiniz. Geçiş tuşu olarak Alt Gr tuşunu isterseniz değiştirebilirsiniz.

Programı 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanlı fiyatı ise 19.99$`dır.

Anahtarlar:Mophy Accents indir,Mophy Accents download,Mophy Accents indir,Mophy Accents çek,Mophy Accents,Mophy Accents mp3,Mophy Accents şarkı sözü,Mophy Accents film indir,Mophy Accents film,Mophy Accents açıklama,Mophy Accents bul,Mophy Accents video,Mophy Accents bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Mophy Accents
SEÇMECE PROGRAMLAR
WhiteSmoke Enrichment
Angel Writer
Power Point Viewer
SunRav BookOffice
AkelPad
pdfFactory
OpenOffice.org Türkçe (Ta
Total Doc Converter
Office XP Aracı: Web Bile
IntelliComplete General E
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır