Mount&Blade indir,download,yükle - Aksiyon - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Aksiyon » Mount&Blade
   Mount&Blade
  Boyutu : 53.6 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : TaleWorlds
  Ekleme Tarihi : 26-06-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Mount&Blade, aksiyon ve RPG karışımı olarak nitelendirebileceğimiz türe sahip Türk yapımı bir oyundur. Dizayn ve programlama Armağan Yavuz, çizim ise İpek Altan Yavuz tarafından yapılan Mount&Blade, gelecek vaad ediyor.

Oyun başlar başlamaz karakterimizi oluşturmamız isteniyor. Başlangıçta elimizde bulunan yetenek puanlarını istediğimiz özelliklere istediğimiz miktarda dağıtabiliyoruz. Dağıttığımız her puan oyunu direkt olarak etkiliyor. Bu nedenle dikkatli bir şekilde yetenek puanlarınızı dağıtmanız gerekiyor. Oyun içerisinde seviye atladıkça dağıtabileceğiniz yeni puanlar oluyor ve onları da dağıtarak yeteneklerimizi daha da geliştirebiliyoruz. Tıpkı Knight Online`daki gibi yetenek puanı dağıtma söz konusu.

Yetenek puanlarını dağıttıktan sonra, sıra karakterinizin fiziksel görünümünü oluşturmaya geliyor. Karakterinizin saç, yüz ve diğer fiziksel özelliklerini ayarladıktan sonra, karakteriniz seçtiğiniz görünüm ile oyun içinde yer alıyor. Oyunun başındaki tüm ayarları yaptıktan sonra, maceramız başlıyor...

Üç boyutlu grafiklere sahip olan oyunda kamera açılarını istediğiniz gibi ayarlayabiliyor; W, A, S, D tuşları ile kontrolü sağlayabiliyorsunuz. Etrafta bulunan NPC`lerle iletişim kurabilmeniz mümkün. Her NPC`nin kendine ait bir görevi ve alım-satım yaptığı mallar bulunmakta. NPC`lerden başlık, silah, zırh, at alabiliyorsunuz.

Üç boyutlu ortamda savaşıyorsunuz. Kendi el becerinizi de oyunda sergilemeniz gerekiyor. Ok, kılıç gibi silahları savaşlarda kullanabiliyorsunuz. Atınız ile manevralar yaparak düşmanınızı yanıltabilir ve karşı saldırılardan korunabilirsiniz.

Oyunun tek olumsuz yanı, grafiklerinin yetersiz olması. Nesnelerin ve karakterlerin görünümleri ile animasyonları sizi tatmin etmeyebilir. Ancak oyunun içeriği ve diğer özellikleri bu eksiği kapatıyor. Grafikler biraz daha ayrıntılı olsa, oyun daha muhteşem bir hal alabilir.

Oyunda seviye atlayarak ilerliyorsunuz ve her seviye size yeni özellikler ve yetenekler kazandırıyor. Seviye atladıkça yeni şeyler ile karşılaşıyor ve gittikçe güçleniyorsunuz.

Mount&Blade, özellik kısıtlamalı olarak karşımıza geliyor. 6. seviyeye kadar oyunu kısıtlamasız olarak oynayabiliyorsunuz. Eğer tüm kısıtlamalardan kurtulmak istiyorsanız, 14$ karşılığında oyunu satın alabilirsiniz.

Mount&Blade, şu an tam sürüm değil, halen deneme sürümü olarak sunuluyor. Tam sürüm çıktığı vakit oyun tüm hatalardan ve eksiklerden arınmış daha güzel bir hal alacaktır. Oyunun tam sürüm fiyatı 25$`dır, eğer şimdi alırsanız kar edebilirsiniz. Oyun, sürekli geliştiriliyor ve yeni sürümleri çıkıyor. Son sürümü, yani tam sürümü sunulduğunda ise oyunun şimdiki halinden daha fazlasını bulacaksınız.

Mount&Blade, sadece İngilizce dil desteğine sahiptir. Türk yapımı olmasına rağmen Türkçe dil desteği bulunmuyor. Üretici, Türkçe dil desteğinin ilerleyen sürümlerde yer alacağını duyurdu.

Minimum Sistem Gereksinimleri :
  • 32MB ekran kartı
  • Pentium 766Mhz işlemci
  • 128MB RAM
  • 100MB boş harddisk alanı

    Anahtarlar:Mount&Blade indir,Mount&Blade download,Mount&Blade indir,Mount&Blade çek,Mount&Blade,Mount&Blade mp3,Mount&Blade şarkı sözü,Mount&Blade film indir,Mount&Blade film,Mount&Blade açıklama,Mount&Blade bul,Mount&Blade video,Mount&Blade bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Mount&Blade
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Blackhawk Striker
    Halo: Combat Evolved
    MechWarrior 4: Vengeance
    Magic Snake Game
    Xdyne Lagoon
    Teenage Mutant Ninja Turt
    Thief : Deadly Shadows
    Fireworks 2
    Star Wars: The Battle Of
    Doomed
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır