MSN Explorer (Türkçe) indir,download,yükle - Tarayıcı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Tarayıcı » MSN Explorer (Türkçe)
   MSN Explorer (Türkçe)
  Boyutu : 19.6 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows 95/98/Me/2000/XP
  Üretici Firma : Microsoft Corp.
  Ekleme Tarihi : 08-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden: MSN Explorer Microsoft tarafından sunulan, webden daha fazlasını almanızı kolaylaştıran her şeyi bir arada bulunduran bir yazılımdır. Varolan internet bağlantınızla çalışır.

Ana Özellikler
  • Webi tarayın, arkadaşlarınıza e-posta ve anında mesaj gönderin, müzik dinleyin ve daha pek çok şeyi yapın. Bunların hepsini sizin için uyarlanmış kullanımı kolay bir programla yapabilirsiniz.
  • Sık kullandığınız MSN özelliklerine oturum açtığınızda kolayca erişebilirsiniz.
  • Harika ve yeni bütünleşik Media Player`da müzik ve videoları bulun ve çalın.
  • En çok 9 kullanıcı ekleyebilirsiniz. Böylece, ailenizdeki herkesin kendi e-postası, arkadaşları, sık kullanılan siteleri ve daha pek çok şeyi olabilir.

    Diğer Özellikler
  • Hepsini yapan tek bir program: MSN Explorer interneti taramadan müzik dinlemeye, e-posta göndermeden anında mesajlara kadar, webi kullanmak için tek durağınızdır. MSN Explorer`ı başlattığınızda hepsi için hazır olursunuz!

  • Web için yeni ve kullanımı kolay bir yüz: Sık kullandığınız web özelliklerine tek tıklamayla erişim!

  • Bir oturum açmayla hepsi tamam: MSN Explorer`da oturum açtığınızda, parolaları yeniden yazmanıza gerek olmadan MSN Hotmail ve
    MSN Messenger Service gibi MSN özelliklerine otomatik olarak bağlanırsınız.

  • Yardıma hazır: Web adresleri, e-posta adları ve parolalar için Otomatik Tamamlama gibi akıllı teknolojiler sayesinde, daha önce yazdıklarınızı yeniden yazmanıza gerek olmaz. Arama araçlarımız daha az uğraşıp daha fazlasını elde etmenize yardımcı olmak için, sonuçları oluştururken yazım hatalarını, hatta tarihi de hesaba katar.

  • Sorunsuz yükleme: Sorunsuz bir kurulum süreciyle kolay ve güvenli yükleme.

  • Kolay geçiş: MSN Explorer`a geçiş yaparken, Internet Explorer sık kullanılanlarınızı veya Outlook Express adreslerinizi kolayca dönüştürebilirsiniz.

  • Rehberli Tur: MSN Explorer`ın özellikleri hakkında etkileşimli bir tur, çalıştırmaya daha çabuk hazırlanmanızı ve başlamanızı sağlar.

  • Otomatik güncelleştirme: Tümüyle yeni otomatik güncelleştirme mekanizması güncelleştirmeleri (hizmet iyileştirmeleri ve yeni özelikleri) size sunar. Yeni sürümleri arama konusunda endişelenmeniz gerekmez!

  • Kendi web sitenizi, fotoğraf albümünüzü veya web topluluğunuzu oluşturun: Bütünleşik MSN Özel Web Siteleri hizmeti, fotoğraf albümlerinden Microsoft Office belgeleri gibi dosyaları saklamak için dosya dolaplarına ve komple web topluluklarına
    kadar, webde kendi sitenizi oluşturmanız için size kolay bir yol sağlar.

  • İnterneti tararken müzik dinleyin veya video izleyin: MSN Explorer ile, webi tararken veya e-postanızı kullanırken, ayrı programlar veya pencereler açmadan müzik dinleyebilir veya bir video izleyebilirsiniz! Windows Media Player üstün bir performans sunar ve Windows Media ve MP3 gibi çok çeşitli
    biçimlerini destekler.

  • Serbest Dolaşım: E-posta ve herhangi bir PC`de ve cep telefonları gibi web etkinleştirilmiş aygıtlarda bulunan diğer özellikleri kullandığınız her yerde bağlantınızı sürdürün.

  • "Öğelerim" çubuğu: Sol tarafta bulunan yeni gezinti araç çubuğu sizin için önemli olan özelliklere tek tıklamayla erişim sağlar. Örneğin, yerel hava durumunu, haberleri ve olayları otomatik olarak öğrenebilirsiniz. Webdeki yerinizi kaybetmeden, izlediğiniz hisselerin durumunu gerçek zamanda öğrenebilirsiniz!

  • SİZİN için en önemli kişilere, yerlere ve bilgilere anında erişim:
    Arkadaşlarınız çevrimiçi olduğunda, size mesaj gönderdiklerinde veya Hotmail posta kutunuza yeni mesajlar geldiğinde, gerçek zamanlı bildirimler alacaksınız. Ve hepsine anında, tek tıklamayla erişebileceksiniz!

  • Anında uyarılar: Yeni e-posta, çevrimiçi olan arkadaşlarınız ve anında mesajlar için hemen uyarı alma olanağından yararlanın. Böylece, her zaman önemli olaylardan haberdar olacaksınız.

  • Kendi türünde en iyi e-posta: MSN Explorer ücretsiz MSN Hotmail e-posta hesabınıza eğlenceli yeni bir
    görünüm ve hava kazandırır. Hotmail, HTML postayı destekler ve "istenmeyen
    postalara" karşı koruma sağlar. Ayrıca, MSN Explorer gelen posta kutunuzdaki sınırlamalara karşı, postanızı "arşivleme" olanağı sağlar ve bütünleşik adres defteriyle mesaj göndermeyi kolaylaştırır.

  • Birden çok kullanıcı desteği:
    MSN Explorer, her birinin kendi sık kullanılanları, e-postası ve anında ileti arkadaşları gibi özel ayarları olan 9`a kadar kullanıcıyı destekler. Bilgisayarınızı paylaşıyorsanız, MSN Explorer sizin için harika olacaktır!

  • Üye Merkezi: Bütünleşik bir sayfa hesabınız hakkında bilgi sunar ve ana sayfanızdaki içerik gibi web ayarlarınızı değiştirmenizi sağlar.

    MSN Explorer`ın ülkeniz veya bölgeniz için özelleştirilmiş bir sürümünü alabilirsiniz! Kullanılabilir sürümlerin listesi için burayı tıklayın.

    Anahtarlar:MSN Explorer (Türkçe) indir,MSN Explorer (Türkçe) download,MSN Explorer (Türkçe) indir,MSN Explorer (Türkçe) çek,MSN Explorer (Türkçe),MSN Explorer (Türkçe) mp3,MSN Explorer (Türkçe) şarkı sözü,MSN Explorer (Türkçe) film indir,MSN Explorer (Türkçe) film,MSN Explorer (Türkçe) açıklama,MSN Explorer (Türkçe) bul,MSN Explorer (Türkçe) video,MSN Explorer (Türkçe) bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    MSN Explorer (Türkçe)
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    M3Gate Wap Browser
    Netscape Preview Release
    Happy Browser
    WA Browser
    ANObrowse
    Netscape Communicator Sta
    Popup Zero Pro
    A Lite Mini Flash Browser
    GameSpy 3D
    MSN Explorer (Türkçe)
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır