Nero CD-DVD Speed indir,download,yükle - CD - DVD Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » CD - DVD Araçları » Nero CD-DVD Speed
   Nero CD-DVD Speed
  Boyutu : 798 Kb
  Kullanım Süresi : 2 dakika
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/Vista
  Üretici Firma : Erik Deppe
  Ekleme Tarihi : 29-09-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Nero CD-DVD Speed sahip olduğunuz CD ve DVD yazıcılar üzerinde testler yapabilmenizi sağlayan bir donanım bilgilendirme yazılımıdır. CD ve DVD yazıcılarınızın diğer cihazlara oranla ne durumda olduğunu yazılımın belirlemiş olduğu ölçütlere göre kıyaslayabilmeniz mümkündür. Özellikle yeni bir CD veya DVD yazıcı aldığınızda cihazınızın performansından emin olabilmeniz için kullanabileceğiniz bu yazılım veri transfer oranı, dijital ses motoru kalitesi, yazma sırasındaki işlemci kullanımı, erişim süresi gibi çeşitli testleri uygulayabilmenizi sağlamaktadır. Tercihinize bağlı olarak tüm testleri tek seferde de uygulayabilirsiniz.

CD veya DVD yazıcınızın sahip olduğu özellikler hakkında da bilgi verebilen yazılım, sürücünüze takmış olduğunuz diskin türü, veri kayıt biçimi, veri yazma kapasitesi, tek katmanlı mı yoksa çift katmanlı mı olduğu gibi bilgileri de verebilmektedir. Bu sayede almış olduğunuz boş medyaların kalitesi hakkında da bilgi alabilmeniz sağlanıyor. Bilindiği üzere boş medyaların kalitesi de en az yazıcı cihazlar kadar önem taşıyor. Üzerinde yazan hızları desteklemeyen bir çok boş medyanın piyasada olduğu bir gerçek. Yazılım sayesinde yapacağınız testlerle bu konuda da tecrübe sahibi olup daha iyi boş medyaları tercih etmeniz mümkün.

Nero CD-DVD Speed yazılımı ile performans testlerinin yanı sıra hata testleri de yapabilmeniz mümkün. Test yapabilmek için sürücünüze boş bir medya takmanız ve test türünüzü seçmeniz yeterli. Türkçe dil desteğine de sahip olduğundan yazılımın kullanımı konusunda bir sorun yaşamayacaksınız. Zaten kullanımı oldukça kolay ama dil desteği ile test sonuçlarını daha iyi değerlendirip verilen bilgileri kolayca anlayabilirsiniz.


Anahtarlar:Nero CD-DVD Speed indir,Nero CD-DVD Speed download,Nero CD-DVD Speed indir,Nero CD-DVD Speed çek,Nero CD-DVD Speed,Nero CD-DVD Speed mp3,Nero CD-DVD Speed şarkı sözü,Nero CD-DVD Speed film indir,Nero CD-DVD Speed film,Nero CD-DVD Speed açıklama,Nero CD-DVD Speed bul,Nero CD-DVD Speed video,Nero CD-DVD Speed bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Nero CD-DVD Speed
SEÇMECE PROGRAMLAR
Burn At Once
AutoPlay Magic
ISOpen
ImgBurn
WinX DVD Author
Cheetah CD Burner
DVD Cover Print
Super DVD Copy
DVDFab Gold
CloneDVD
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır