Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı indir,download,yükle - Sözlük - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sözlük » Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı
   Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı
  Boyutu : 3.3 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : ED Yazılım
  Ekleme Tarihi : 01-05-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması :Osmanlıca-Türkçe Ebced Lugatı, Ebced ile ilgilenenlere yardımcı olmak için hazırlanmıştır. Her kelimenin anlamı, altı Ebced değeri, ve kelimeyi oluşturan harfler verilmiştir. Kelimeden, anlamda geçen ifadeden, Ebced değerlerinden aramak, kayıt süzmek mümkündür. Bulunan kayıtların yazıcıya dökümü de yapılabilmektedir. Lugat, farklı şekillerde sıralanabilir. Birden fazla alanda arama yapılabilir.

Ebced ilgili verilere baktığımızda, daha çok edebiyatçıların bu konu ile ilgilendiklerini görüyoruz. Kanaatimize göre bunun en büyük sebebi, dilin kainatla ve kainatta olanlarla ilgisini, ilişkisini dil ile uğraşanların daha iyi anladığıdır. "Her şeyden önce kelam vardı." hikmeti dili en başa alır ve değerini gösterir.

Nasıl olur da dil gibi gittikçe latifleşen-incelen bir mana, matematik gibi katı gerçeklik isteyen bir ilmin uygulama konusu olur? Bu soruya verilecek cevap, matematiğin de bir dil olduğudur. Matematik bilinen nesnelerin kendi içinde kıvamlaşmış bir kurgusudur.Bu kurgu ile bilinmeyenlere doğru yelken açılır. Dil de bütün kainatın olduğu, olabileceği kurguların hamurudur. Öyleyse kendi dalında her ilim, dilin özelleşmiş bir şubesini ifade eder.

Şuurun keskin ve katı neşteri matematik ile hayatın latif-ince manasının kavşak noktası rüyalardır. Çok bilinmeyen bir gerçek de şudur ki, rüya tabirlerinde başvurulan usullerden birisi de Ebceddir. Şuurun incelmesiyle de yaşanan hayat ile görülen rüya arasındaki irtibat daha açık görülür.

Anahtarlar:Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı indir,Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı download,Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı indir,Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı çek,Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı,Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı mp3,Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı şarkı sözü,Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı film indir,Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı film,Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı açıklama,Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı bul,Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı video,Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Osmanlıca-Türkçe Ebced Lûgatı
SEÇMECE PROGRAMLAR
Odontonomy
Nar Sözlük
Siber Sözlük
Kupaj
Babylon İngilizce-İngiliz
Lodos LUGAT2000
Roj Ferheng Kürtçe-Türkçe
Dilmanc
Lang to Lang Dilden Dile
GETrans German to English
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır