Pop-up Engelleyici indir,download,yükle - Güvenlik - Gizlilik - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Güvenlik - Gizlilik » Pop-up Engelleyici
   Pop-up Engelleyici
  Boyutu : 340 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : DeLiDoLuNeT
  Ekleme Tarihi : 11-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bu program ile reklam amaçlı pop-up pencereleri açılmadan engelleyebilirsiniz.

Programın kullanımı çok basit, arabirimi pek gerekli olmasa da çok kullanışlı. Pencereleri engellemek için tek yapmanız programı gereken çalıştırmak ki buna da ihtiyacınız kalmıyor, çünkü program kendisini sistem açılışına ekliyor ve otomatikman aktif ediyor, size sadece rahatça sörf yapmak kalıyor.

Programın pencereleri engellemesini aktive veya deaktive etmek için tek yapmanız gereken sistem tabanındaki (sağ en alttaki simgeler) simgesine fareniz ile sağ tuşu tıklamak. Programı tamamen kapatmak için yine sistem tabanındaki simgesine farenizin sol tuşu ile çift tıklamak ve açılan pencereden "Çıkış" düğmesine tıklayarak kapatmayı onaylamak.

Program bir pencere engellediğinde bunu size sesli ve görsel olarak sağ alt bölümde bir resim ile bildiriyor. Böylece programın bir pencere kapatıp kapatmadığını öğrenebiliyorsunuz.

Programın diğerlerinden farkı yok ancak bellek harcamaması ve özel bir komutla değil Internet Explorer komutlarıyla açılan pencereleri engellemesi sisteminizi kesinlikle yormuyor. Program kendisini sisteminizin açılışında aktif ederken bellek harcama değerini de düşürerek programın sadece içerdiği görüntülerin belleğe yansımasını sağlıyor ve bu durum bilgisayarınızın performansının etkilenmesini büyük ölçüde önlüyor.

Anahtarlar:Pop-up Engelleyici indir,Pop-up Engelleyici download,Pop-up Engelleyici indir,Pop-up Engelleyici çek,Pop-up Engelleyici,Pop-up Engelleyici mp3,Pop-up Engelleyici şarkı sözü,Pop-up Engelleyici film indir,Pop-up Engelleyici film,Pop-up Engelleyici açıklama,Pop-up Engelleyici bul,Pop-up Engelleyici video,Pop-up Engelleyici bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Pop-up Engelleyici
SEÇMECE PROGRAMLAR
SpamAgent
Fortify
Panda Platinum Internet S
Password Administrator
SpyStopper Pro
ParetoLogic Anti-Spyware
SpamFlush 2001
Anti-Spy
ShyFile
Password Generator
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır