Post Office indir,download,yükle - E-posta - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » E-posta » Post Office
   Post Office
  Boyutu : 316 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Glenn Delahoy
  Ekleme Tarihi : 26-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Post Office, Windows için küçük bir e-posta sunucusudur. Gelen ve giden e-postaları yönetmektedir. Program yerel ağ üzerinde çalışmaktadır. Ayrıca mail gönderip alabilmektedir. Ve küçük bir web sunucusu barındırmaktadır. Şirketinizin web sayfası varsa intranette(ağ üzerinde) yayınlamanızı sağlar.

Program POP3 ve SMTP protokollerini destekler. Program İnternet Explorer veya Mozilla Firefox`a gereksinim duyar. Mozilla Firefox`da çalışması için Mozilla Firefox`u açıp programa göre ayarlamanız gerekmektedir.

Kurulum:

"C:/Program Files" klasörünün içine "Post Office" adlı bir klasör oluşturun. Ve .zip dosyasının içinden çıkan bütün dosyaları oraya atın. Programı çift tıklayar açın. Sonra ekranın sağ alt köşesinde bir simge belirecek o simgeye tıklayarak kontrol paneline gidebilirsiniz.

Hesap Yönetimi:
Hesap Yönetimini kontrol panelinden "Accounts" bölümüne girerek yapabilirsiniz. Hesap yaratmak için ise kontrol panelinden "Accounts" bölümüne sonrada "New Accounts" bölümüne girerek gerekli alanları doldurup yeni bir hesap yaratabilirsiniz.

Not:Kurulumu yaptıktan sonra program sisteme yerleşeceği için her windows başlangıcında otomatik olarak açılacaktır. Bu sayede sürekli açmak zorunda kalmayacaksınız.

Anahtarlar:Post Office indir,Post Office download,Post Office indir,Post Office çek,Post Office,Post Office mp3,Post Office şarkı sözü,Post Office film indir,Post Office film,Post Office açıklama,Post Office bul,Post Office video,Post Office bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Post Office
SEÇMECE PROGRAMLAR
Magic Mail Monitor
Mail PassView
R-Mail 1.1
Popcorn
MaX Compression
E- validator
Outlook 2000 SR-1Güncelle
Webmail Alert
Zixmail
Ability Mail Server
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır