Pratik Ajanda indir,download,yükle - Saat - Takvim - Ajanda - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Saat - Takvim - Ajanda » Pratik Ajanda
   Pratik Ajanda
  Boyutu : 5.11 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Pratik Yazılım
  Ekleme Tarihi : 08-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Pratik Yazılım, kullanımı kolay fakat işinizin ayrılmaz bir parçası olacağına inandığımız Pratik Ajanda programını sizlere ücretsiz olarak sunuyor.

Ajanda programında iki ayrı sekmede "Genel" ve "Kişisel" olmak üzere bölümler bulunmaktadır. Tek kullanıcılı ve ücretsiz olarak kullandığınız şekliyle bir anlam ifade etmeyen bu iki sekme birden fazla bilgisayarda aynı anda kullanıldığında çok pratik ve farklı çözümler sunmaktadır.

"Genel" sekmesinde ağ ortamında kullanıcıların girdikleri ajanda bilgileri tüm kullanıcılar tarafından görülürken, "Kişisel" sekmesine girilen bilgiler sadece o kullanıcı tarafından görülmektedir.

Pratik Ajanda, tüm bir yılı gösteren bir takvim görüntüsü üzerinde, girilen bilgilere göre günlerin farklı renkte görülmesini sağlayan bir mantıkla oluşturulmuştur.

Bir bakışta hangi günlerde ne kadar yoğunluk olduğunu kolayca anlayabileceksiniz. Özellikle büyük işyerlerinde, polikliniklerde, doktor muayenehanelerinde birden fazla kişinin çalıştığı ve ortak bir ajanda/yapılacak işler bilgisine gerek duyulan her türlü iş ortamında son derece kullanışlı olmaktadır.

Pratik Ajanda programı kişisel kullanımlar için ücretsizdir. İnnDirdikten sonra kurup hemen kullanmaya başlayabilir, dilediğiniz kadar çoğaltabilir ve dilediğiniz kadar kişiye dağıtabilirsiniz.

Program Genel Kullanıcı Kodu: 1
Şifresi: Yoktur (Sadece `Enter` tuşuna basınız.)

Pratik Ajanda`yı aynı anda birden fazla bilgisayarda kullanmak istediğiniz takdirde bilgisayar başına 20 YTL ücret ödenmesi gerekmektedir.

Anahtarlar:Pratik Ajanda indir,Pratik Ajanda download,Pratik Ajanda indir,Pratik Ajanda çek,Pratik Ajanda,Pratik Ajanda mp3,Pratik Ajanda şarkı sözü,Pratik Ajanda film indir,Pratik Ajanda film,Pratik Ajanda açıklama,Pratik Ajanda bul,Pratik Ajanda video,Pratik Ajanda bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Pratik Ajanda
SEÇMECE PROGRAMLAR
Secure Notes Organizer
My Address Book
NaturCalendar
NotesImp
ProPratik Ajanda
iTimeSync
Zaman Makinası
Notesbrowser
InfoTree32 2004
Waseor Geri Sayıcı
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır